JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Instagram
Facebook
Pinterest
  • Ontdekt!

JoorKitchen ontdekt…Provence

Total
0
Shares
0
0
0
0
0

In juli waren ‘de man’ en ik 10 dagen in de Provence. Geen van ons beiden was daar ooit eerder geweest en we gingen er voornamelijk heen om uit te rusten en te ontdekken. Vooral naar het eten in de Provence waren we erg benieuwd. We verbleven in een van de mooiste B&B’s die we ooit huurden. In het charmante Le Muret van Liesbeth en Jan konden we 10 dagen lang onderduiken op een berg. Via een ik-bid-dat-er-geen-tegenliggers-komenweggetje kronkelden we dagelijks met de auto naar boven om daar te belanden op een plek met niet alleen waanzinnig uitzicht, maar we kwamen ook op een mooi verzorgde en volledig toegeruste plek.

Liesbeth en Jan, Nederlanders die 15 jaar geleden naar dit plekje hemel op aarde vertrokken, waren ideale hosts. Ze voorzagen ons van adviezen over plekken om te bezoeken en ze voorzagen ons enkele avonden van heerlijke wijn en hapjes. Ook kookten we een avond met ze in hun megagrote keuken. Liesbeth leerde ons een easy risotto te maken en ze kreeg mij zo ver dat ik me ontfermde over het onthoofden van de sardientjes. Ik blijk toch nog vissersbloed in me te hebben, want het ging me makkelijk af (mijn opa zou trots op me zijn 🙂 ). We voelden ons heel erg welkom, daar op die berg.

Maar we bleven niet alleen op die berg. We bezochten ook steden als Avignon, Aix-en-Provence, Nyons en dorpjes als Buis-les-Baronnies en andere. Overal probeerden we het eten uit. En daarvan maakte ik voor jullie dit foto-overzicht. Enjoy!

[wpeslider id=2007]
0
0
0
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Gerelateerde onderwerpen
  • frankrijk
  • hotspots
  • reizen
Vorige artikel
  • Reviews hotspots

JoorKitchen eet…. bij Just Meet Leiden

Lees verder
Volgende artikel
  • Avondeten

Foodchallenge IKEA: garnalen-zalmburger met zoetzure venkel en limoenmayonaise

Lees verder
Ook heel lekker
The Good Baker-pizza's - review JoorKitchen
Lees verder
  • Ontdekt!
  • Vegetarisch

The Good Baker-pizza’s – review JoorKitchen

spaanse zalm met romescosaus
Lees verder
  • Avondeten
  • Ontdekt!

(vegan) zalm met romescosaus, venkel en gebakken aardappeltjes

Oosterse zalm met asperges
Lees verder
  • Avondeten
  • Ontdekt!

Oosterse zalm met asperges

Lakila Aperitivo Delft
Lees verder
  • Delft
  • Ontdekt!
  • Reviews hotspots

JoorKitchen ontdekt…. Lakila Aperitivo Delft

Healthy & Happy
Lees verder
  • Delft
  • Ontdekt!
  • Reviews hotspots

JoorKitchen ontdekt…. Healthy & Happiness Delft

Op het dak Rotterdam
Lees verder
  • Ontdekt!
  • Rotterdam

JoorKitchen ontdekt…. Op het dak Rotterdam

Hotel Gaia
Lees verder
  • Ontdekt!

JoorKitchen ontdekt… Hotel Gaia

Lees verder
  • Den Haag
  • Ontdekt!

JoorKitchen ontdekt….. Yoghurt Barn Den Haag

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
GOEIEMORGEN 🙌 ⁠
TIP VOOR VANAVOND 🙌⁠
ZOMER OP JE BORD! | De zomer is nog niet voorbij. Vanaf morgen barsten de hoge temperaturen weer los 🙌 Tijd dus voor de zomerste salade van alle salades! ⁠
TIJD VOOR IJS 🍦 | De mussen kletteren weer van het dak de komende week 🥵 Tijd dus voor makkelijk te maken ijs waar je een heerlijke kik van krijgt 🙌
KOM KOM KOMKOMMERSALADE ⁠
ZIJN JULLIE AL GESMOLTEN 😎? ⁠
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.