JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Instagram
Facebook
Pinterest
  • Drankjes
  • Lunch
  • Ontbijt

Zomerse smoothie met mango, banaan en sinaasappel

Total
156
Shares
1
0
155
0
0

Simpel, maar oh zo lekker. Deze smoothie is niet moeilijk te maken en bestaat uit zo een ontzettend logische combinatie van ingrediënten dat ik denk dat iedereen deze combinatie al kent, maar toch schrijf ik het recept voor jullie op. Gewoon, omdat het mijn favoriete smoothie is en wij er vaak het weekend mee starten.

Hij is ook heerlijk veelzijdig: je kunt ‘m als ontbijt nemen, maar ook als lunch of tussendoortje. Sterker nog, deze zomerse smoothie is ook heel erg lekker bij een bakje yoghurt of kwark als dessert. Kijk dus zelf wanneer je ‘m graag wilt gebruiken, wat mij betreft kan ‘ie altijd. Enjoy!

Wat heb je nodig voor 2 grote glazen van deze zomerse smoothie?

  • 1 mango, liefst zo rijp mogelijk
  • 1 banaan
  • 200 ml (versgeperst) sinaasappelsap

Hoe maak je deze heerlijke smoothie?

Voeg de ingrediënten samen in een blender en blend op hoge snelheid. Je kunt de smoothie zo drinken, maar ook erg lekker is het om een dot kwark toe te voegen aan het glas.

Eventuele variaties:

– een handje munt toevoegen
– 5 grote aardbeien toevoegen
– een snufje kaneel toevoegen
– een kwart chilipeper toevoegen
– een handje spinazie toevoegen

Zomerse smoothie

1
0
155
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
  • Avondeten

Makkelijke rijstmaaltijd met restjes

Lees verder
Volgende artikel
  • Zoet

Ontzettend lekkere dulce de leche zelf maken

Lees verder
Ook heel lekker
Broodjes met spinazie, ei en ui1
Lees verder
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Broodjes met spinazie, ei en ui (en knoflookyoghurt)

tomatensoep met gnocchi 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Kidsfood
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Supersnelle tomatensoep met gnocchi

5x comfortfood 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

5x comfortfood (in opdracht)

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons1
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons

Snelle romige pasta met paprikasaus1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige pasta met paprikasaus

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes

gnocchi and cheese1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

‘Gnocchi and cheese’ met verstopte groenten

Romige tomaten-venkelsoep met ricotta4
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige tomaten-venkelsoep met ricotta en pestocroutons

2 reacties
  1. Natalia Bos schreef:
    3 juni 2015 om 7:37 am

    Mango&sinasappel – een lekkere combinatie!

    Beantwoorden
    1. JoorKitchen schreef:
      3 juni 2015 om 7:45 am

      Ja, zeker! Hoe eet jij die combinatie het liefst? In een smoothie of op een andere manier?

      Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
ZOMER OP JE BORD! | De zomer is nog niet voorbij. Vanaf morgen barsten de hoge temperaturen weer los 🙌 Tijd dus voor de zomerste salade van alle salades! ⁠
TIJD VOOR IJS 🍦 | De mussen kletteren weer van het dak de komende week 🥵 Tijd dus voor makkelijk te maken ijs waar je een heerlijke kik van krijgt 🙌
KOM KOM KOMKOMMERSALADE ⁠
ZIJN JULLIE AL GESMOLTEN 😎? ⁠
WAT MIJN VRIEND EET NA EEN KOOKDAG...
GEKOOKT, GEFRITUURD, HAPPY⁠
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.