Samenwerken

Taal, beeld en eten – dat vat samen waar ik me het liefst mee bezighoud. Als afgestudeerd Neerlandica, oud-docent communicatie van Hogeschool Leiden, receptredacteur bij Marley Spoon en met al een flink aantal jaren fotografie-ervaring, ben ik op heel veel vlakken inzetbaar.

Samenwerken met JoorKitchen?

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten, een informele kop koffie om te brainstormen en je mag me via social altijd benaderen voor licht, gratis advies. Maar wil je meer, dan verwijs ik je door naar een van de volgende pagina’s.

1. Fotografie: food, horeca en locatie

Ik fotografeer alles wat los en vast zit, maar het liefst eten en hotspots. Ben je dus op zoek naar iemand die jouw eten zo lekker mogelijk op de foto zet? Neem dan zeker hier een kijkje! Of zoek je iemand die door middel van fotografie meer bezoekers naar je hotspot krijgt? Kijk dan hier voor een deel van mijn portfolio.

2. Receptontwikkeling

Inmiddels heb ik ruime ervaring met het ontwikkelen van recepten. Niet alleen voor mijn eigen website JoorKitchen, maar ook voor foodblogster Brenda Kookt, pitten- en zadenveredelaar De Bolster, en meerdere opdrachtgevers via pr-bureaus. Op zoek naar lekkere recepten? Neem dan hier een kijkje.

3. Receptredactie

Als receptredacteur bij Marley Spoon Nederland ben ik verantwoordelijk voor correcte, kloppende en logische teksten van de recepten. Ik controleer daarbij niet alleen op spelling, stijl en grammatica, maar ook op inhoud. Met mijn ruime kennis van koken en met meer dan 10 jaar ervaring in redigeren, draai ik hier dus mijn hand niet voor om. Kookboeken, scheurkalenders, recepten op websites, ik controleer ze allemaal voor je. Geïnteresseerd? Kijk dan hier!

4. Tekstschrijven

Misschien mijn grootste liefde: tekstschrijven. Als copywriter bij Marley Spoon schrijf ik recepttitels en table story’s, mijn favoriete onderdeel van mijn baan. Op zoek naar een veelzijdige tekstschrijver? Kijk dan hier!

5. Socialmediabeheer

Inmiddels heb ik flink wat ervaring in social beheer. Preppr, Obi4wan en dergelijke systemen hebben geen geheimen meer voor mij. Ik beheerde de social pagina’s van de opleiding Communicatie, ben webcarevrijwilliger voor de Hartstichting en houd mijn eigen social kanalen bij. Ik kruip heel graag in de huid van een bedrijf of organisatie om een passende socialstrategie te ontwikkelen en / of de social media te beheren. Benieuwd? Kijk dan hier!

Contact?

info [@] joorkitchen.nl
of contact me via Instagram