JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood cake chocola delft diner ei foodie fruit gezond groente groenten hotspot hotspots italiaans kaas karamel kerst kerstmis kip koek lunch man mexicaans ontbijt oven pannenkoeken pasta recept rijst soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Romige gnochi met pesto en spinazie1
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige gnocchi met pesto en spinazie

Total
0
Shares
0
0
0
0
0

Doordeweeks sta ik het liefst zo kort mogelijk in de keuken. En in de weekenden eigenlijk ook. Met een jong gezin heb ik – naast voor mijn werk – eigenlijk weinig puf en zin om lang te kokkerellen. Daarom zoek ik altijd van dit soort heerlijke, makkelijke en simpele maaltijden. En ik heb er weer eentje: deze romige gnocchi met pesto en spinazie!

Makkelijk te maken, simpele ingrediënten en binnen 20 minuten op tafel. Wat wil je nog meer?

Romige gnocchi met pesto en spinazie1

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • 2 pakken gnocchi
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode ui
  • 400 gram spinazie
  • 6 semi-zongedroogde tomaatjes
  • 4 eieren
  • 3 eetlepels (verse) pesto
  • 4 eetlepels roomkaas
  • 50 ml melk
  • verse basilicum en chilivlokken ter garnering
  • olie om in te bakken
  • peper en zout
Romige gnocchi met pesto en spinazie2

Hoe maak je deze romige gnocchi met pesto en spinazie?

  1. Snijd of pers de knoflookteentjes fijn. Snipper de ui.
  2. Verwarm olie in een grote koekenpan of hapjespan. Fruit de ui en knoflook totdat de ui glazig is. Voeg dan de spinazie hand voor hand toe en laat slinken.
  3. Kook in de tussentijd de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af.
  4. Snijd de semi-zongedroogde tomaatjes klein en voeg ze toe als de spinazie geslonken is. Roer kort door.
  5. Bak de 4 eieren tot de gewenste eigeeldikte in een pan met olie.
  6. Voeg de pesto, roomkaas en melk toe als de spinazie is geslonken. Roer goed door en roer vervolgens de gnocchi erdoorheen.
  7. Breng op smaak met peper en zout. Schep op de borden en leg de eieren op de borden. Garneer met peper, zout, chilivlokken en verse basilicum.
romige gnocchi
snelle makkelijke maaltijd met spinazie
0
0
0
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
Naan met kip, avocado en zoetzure ui1
  • Avondeten
  • Lunch

Naan met kip, avocado en zoetzure ui

Lees verder
Volgende artikel
salade met halloumi in hot honey1
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Salade met halloumi in hot honey

Lees verder
Ook heel lekker
Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Pita’s met krokant gebakken aubergine en sriracharoom

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm

salade met halloumi in hot honey1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Salade met halloumi in hot honey

Naan met kip, avocado en zoetzure ui1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch

Naan met kip, avocado en zoetzure ui

snelle lunch met geroosterde druiven
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Snelle lunch met geroosterde druiven

hot honey 1
Lees verder
  • Lunch
  • Recepten
  • Vegetarisch

Hot honey

Simpele tomatensalade met burrata1
Lees verder
  • Lunch
  • Vegetarisch

Simpele tomatensalade met burrata

snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes
Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KNOFLOOK-HONINGBAGELS MET EI 🙌⁠ 81 14
JE BOEKT EEN FOTOGRAAF EN JE KRIJGT.... 76 10
MIJN MISSIE: NIET AFKNAPPEN 🙌⁠ 115 10
JE BENT ZELF EEN GROTE KOEK 😃 (recept in caption)⁠ 137 13
HUILEND NAAR HUIS 🙃⁠ 228 9
MUST TRY (ook als je geen fan bent van aubergine 💜)⁠ 115 6
JoorKitchen
Foodcontent, -fotografie en receptontwikkeling

Input your search keywords and press Enter.