Contact

Samen een kopje koffie?

Heb je vragen of wil je iets specifieks weten?

Neem dan contact met me op.

}

Openingstijden

Ma, woe, do en vrij, tenzij fotoshoot

Contactformulier

  FAQ

  Veelgestelde vragen

  Waarom zou ik een foodfotograaf inhuren als ik zelf foto’s kan maken met mijn telefoon?

  Ik krijg deze vraag vaak. En terecht, we hebben allemaal een smartphone die vaak nog mooie plaatjes kan maken ook. Toch zijn er twee enorme redenen waarom ik je een foodfotograaf altijd aan zal raden:

  1. De kwaliteit van de foto’s. Waar foto’s maken jouw ‘side job’ is, is het mijn professie. Ik weet hoe ik de mooiste foto’s kan maken, die technisch goed zijn, helder zijn en qua compositie, kleur en meer kloppen. Die de stopfactor hebben op socials: wacht! Dit moet ik zien 🤗

  2. Ik kan verhalen vertellen met mijn camera. Jouw verhaal. Dat maakt mijn foto’s geen plaatjes, maar verhalen. Ik zie jouw sterktes, jouw passie en visie en vertaal die naar beeld. Zodat jouw klanten echt iets voelen als ze naar jouw foto’s kijken. Niet scrollen, maar stoppen en besluiten: dit wil ik.

  Zeg me eerlijk, doen jouw (telefoon)foto’s hetzelfde?

  Waarvoor kun je bij mij terecht?

  Ik help je graag om jouw product, zaak of jouzelf te laten stralen. Dat kan in beeld, maar ook in tekst.

  In het kort kan ik je helpen bij:

  Wat leveren jouw foto’s mij op?

  Wat mijn content jou oplevert? Dit ➡️

  * (nieuwe) klanten die op basis van deze foto’s besluiten naar jouw zaak toe te rennen;
  * thuiskokers die besluiten jouw product aan te schaffen omdat ze het bijbehorende recept willen maken (want het ziet er zo lekker uit);
  * aankoop van jouw product, want dankzij mijn foto of post dachten potentiële kopers: dit moet ik hebben.

  En ik kan ervoor zorgen dat jijzelf op je best op beeld verschijnt, zodat je volgers, klanten en potentiële klanten weten met wie ze te maken hebben.

  Wat kan ik met de beelden die je maakt?

  Ik maak niet alleen foto’s, ik lever je content voor al je marketingmiddelen. Denk aan vulling voor je socials, maar mijn foto’s zijn ook te gebruiken op flyers, in magazines, op je website, als banners, posters en meer.

  Wat kost horecafotografie?

  Mijn prijzen voor receptontwikkeling starten bij 274 excl BTW per recept (bij afname van minimaal 5 recepten per maand. Voor die prijs krijg je een uniek recept, unieke foto’s (minimaal 4 met verschillende composities) en foutloze tekst en caption.

  Waarom zoveel geld uitgeven aan foto’s van mijn bedrijf?

  Foto’s die ik maak representeren jouw bedrijf. Ik neem aan dat je trots bent op wat je maakt, op wat je hebt neergezet. Zo trots, dat je dat met iedereen wil delen. Daarom kies je ook voor hoogkwalitatieve foto’s: je beknibbelt niet op iets waar je trots op bent en wat je het liefst met de hele wereld wil delen. Toch?

  Plan je gratis kennismaking