MAIN - fotoshootabonnement

Je bent druk met het runnen van je bedrijf. Maar die content, die schiet er steeds bij in.

Je weet je heel goed wat de kracht is van goed beeld en sprekende content: deze geven smoel aan je bedrijf, zijn je visitekaartjes naar (potentiële) klanten toe en leveren je omzet op. En tóch lukt het je niet om op dagelijkse basis consistente en sprankelende content te maken.
Ik ga je daarbij helpen.

Zorg dat jouw foodonderneming regelmatig, herkenbaar en optimaal zichtbaar is. Met hoogkwalitatief, divers en sprekend beeld. Waardoor je herkenbaar bent, niet alleen op social media, maar in al je (marketing)uitingen. Denk aan website, flyers, posters, advertenties, foto’s bij een stuk in de krant, kaarten die je gratis uitdeelt, visitekaartjes en nog zoveel meer.

Stel je voor…

Na de looptijd van MAIN heb je een grote, diverse beeldbank en de mogelijkheid om al je communicatie-uitingen op elkaar aan te laten sluiten.

Nooit meer op zoek naar passend beeld, want binnen 6 maanden zetten we ALLE facetten van jouw onderneming op de foto. Gedurende die maanden sta ik naast je, help ik je bij het bepalen van wat we op beeld gaan zetten, laat ik je weten waar ik de kansen zie liggen en welke pareltjes we zeker op de foto moeten zetten. ⁠

“Be the main course
not a side dish”

Een paar feitjes

Over werken met mij

Ik werk het liefst samen met jou

Om tot een zo mooi mogelijk eindresultaat te komen.

Ik ben een stuiterbal als ik mooie kansen zie

Dus grote kans dat ik al sta te stuiteren als ik bij je binnenloop.

Ik wil dat je je op je gemak voelt

Én dat je trots bent op de foto’s die ik maak.

Ik weet zeker dat ik tijdens ons eerste gesprek meteen al 1000 ideeën heb voor beeld van jouw bedrijf!

Klanten noemen mij creatief, betrouwbaar, enthousiast, open, benaderbaar en vriendelijk

Daar ben ik het best mee eens 😉
Aanbod

Wat krijg je allemaal als we samen aan de slag gaan?

1

Tijd

4 uur shooten per maand

2

Vraagbaak

Op het gebied van socials, communicatie, fotografie en meer. We kunnen samen sparren, ik kan met je meekijken en je feedback leveren en meer.

3

Kick off met plan

Tijdens een 1 uur durende kick off maken we samen een plan. We bespreken vragen als wat heb je de komende tijd aan content (foto’s en video) nodig? Wat gaat eraan komen in jouw agenda wat je graag zou willen laten zien via jouw kanalen (denk bijvoorbeeld aan feestdagen, speciale momenten, lanceringen). Zo kunnen we vooruitplannen en ben je er zeker van dat je voldoende content hebt rondom die speciale momenten.

4

Een overzichtelijke agenda

Alle shoots zetten we aan het begin van het samenwerkingstijd in de agenda. Dit geeft je overzicht en rust. Zo kun je tussen de shoots makkelijker vooruitplannen. Komt er een tof idee in je hoofd op? Schuif dat idee dan door naar de eerstvolgende shootdag.

5

Beeldplan

Tijdens de kick off maken we samen een beeldplan: wat worden de kleuren en de nabewerking. Wat zijn jouw favoriete foto’s van je feed en waar wil je op verder bouwen? Zo zorgen we voor consistent beeld waaraan jouw volgers en klanten je meteen herkennen.

6

Onderwerp per shoot

Jij bepaalt wat het onderwerp wordt van iedere shoot. Dat onderwerp kunnen we indien gewenst ook samen bepalen. Ik zorg voor props, backdrops en een shootplan.

7

Beeldbank

Na iedere shoot krijg je alle gemaakte foto’s (sowieso minimaal 40 foto’s per shoot, vaak veel meer) in je persoonlijke beeldbank op Pixieset. Hier kun je altijd bij en altijd uit downloaden. Zo ontstaat in een jaar tijd een steady beeldbank waarin jij en jouw food de helden zijn.

Mijn pakketten

Jaartraject

4 shoots

 • 4 shoots per jaar, ieder kwartaal 1 shoot
 • 4 uur per shoot
 • Kickoff van 1 uur
 • Jaarplan en een overzichtelijke agenda
 • Per shoot een persoonlijke voorbereiding
 • Je eigen foto-opslag in Pixieset
 • Beeldplan
 • Vraagbaak voor alles communicatie- en fotografiegerelateerd
 • Minimaal 40 foto’s per shoot
Geïnteresseerd?

Plan je gratis kennismaking

(Half)jaartraject

6 shoots

 • 6 shoots, iedere maand of iedere 2 maanden 1 shoot
 • 4 uur per shoot
 • Kickoff van 1 uur
 • Jaarplan en een overzichtelijke agenda
 • Per shoot een persoonlijke voorbereiding
 • Je eigen foto-opslag in Pixieset
 • Beeldplan
 • Vraagbaak voor alles communicatie- en fotografiegerelateerd
 • Minimaal 50 foto’s per shoot
Geïnteresseerd?

Plan je gratis kennismaking

Extra!

Bij 1 shoot de mogelijkheid tot 1 uur videoschieten inclusief 3 uur nabewerken en editen zonder meerprijs

Portfolio

Ik heb eerder samengewerkt met

Reviews van klanten

Een kijkje in mijn keuken

Ik vertel je graag mijn 3 geheime ingrediënten voor jouw MAIN-shoots.

JIJ

Echt waar, jouw bedrijf draait om jou. Jij bent de spil, het smoelwerk en het herkenningspunt. ⁠Niet zo gek toch, dat mensen jou in hun feed terug willen zien? ⁠

JOUW LACH

Op mijn foto’s laat je zien dat je blij bent met wat je doet. Dat je wat je doet leuk vindt. Dat straalt ervanaf. ⁠

Want weet je wat echt bepaalt of een foto goed is? ⁠Het gevoel dat mensen krijgen als ze een foto zien. ⁠En als jij lacht op de foto, lachen de mensen die naar jouw foto kijken. Instant blij gevoel bij jou en jouw merk.

JOUW TROTS

Op de foto’s van jouw zaak laat zien hoe trots jij bent op wat je maakt, op wat je hebt neergezet. Zo trots, dat je dat met iedereen wil delen. ⁠

Daarom kies je ook voor hoogkwalitatieve foto’s: je beknibbelt niet op iets waar je trots op bent en wat je het liefst met de hele wereld wil delen. Toch? ⁠

FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een foodfotograaf inhuren als ik zelf foto’s kan maken met mijn telefoon?

Ik krijg deze vraag vaak. En terecht, we hebben allemaal een smartphone die vaak nog mooie plaatjes kan maken ook. Toch zijn er twee enorme redenen waarom ik je een foodfotograaf altijd aan zal raden:

1. De kwaliteit van de foto’s. Waar foto’s maken jouw ‘side job’ is, is het mijn professie. Ik weet hoe ik de mooiste foto’s kan maken, die technisch goed zijn, helder zijn en qua compositie, kleur en meer kloppen. Die de stopfactor hebben op socials: wacht! Dit moet ik zien 🤗

2. Ik kan verhalen vertellen met mijn camera. Jouw verhaal. Dat maakt mijn foto’s geen plaatjes, maar verhalen. Ik zie jouw sterktes, jouw passie en visie en vertaal die naar beeld. Zodat jouw klanten echt iets voelen als ze naar jouw foto’s kijken. Niet scrollen, maar stoppen en besluiten: dit wil ik.

Zeg me eerlijk, doen jouw (telefoon)foto’s hetzelfde?

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ik help je graag om jouw product, zaak of jouzelf te laten stralen. Dat kan in beeld, maar ook in tekst.

In het kort kan ik je helpen bij:

Wat leveren jouw foto’s mij op?

Wat mijn content jou oplevert? Dit ➡️

* (nieuwe) klanten die op basis van deze foto’s besluiten naar jouw zaak toe te rennen;
* thuiskokers die besluiten jouw product aan te schaffen omdat ze het bijbehorende recept willen maken (want het ziet er zo lekker uit);
* aankoop van jouw product, want dankzij mijn foto of post dachten potentiële kopers: dit moet ik hebben.

En ik kan ervoor zorgen dat jijzelf op je best op beeld verschijnt, zodat je volgers, klanten en potentiële klanten weten met wie ze te maken hebben.

Wat kan ik met de beelden die je maakt?

Ik maak niet alleen foto’s, ik lever je content voor al je marketingmiddelen. Denk aan vulling voor je socials, maar mijn foto’s zijn ook te gebruiken op flyers, in magazines, op je website, als banners, posters en meer.

Wat kost horecafotografie?

Mijn prijzen voor receptontwikkeling starten bij 274 excl BTW per recept (bij afname van minimaal 5 recepten per maand. Voor die prijs krijg je een uniek recept, unieke foto’s (minimaal 4 met verschillende composities) en foutloze tekst en caption.

Waarom zoveel geld uitgeven aan foto’s van mijn bedrijf?

Foto’s die ik maak representeren jouw bedrijf. Ik neem aan dat je trots bent op wat je maakt, op wat je hebt neergezet. Zo trots, dat je dat met iedereen wil delen. Daarom kies je ook voor hoogkwalitatieve foto’s: je beknibbelt niet op iets waar je trots op bent en wat je het liefst met de hele wereld wil delen. Toch?

Wil jij dit ook?

 • Een eenduidige huisstijl en instant herkenbaarheid via foto’s voor je klanten
 • Meer structuur in je content en nooit meer stress over nog te maken content?
 • Een enorme beeldbank vol foto’s die alle facetten van jouw bedrijf laten zien?
 • Alle ideeën die je tussentijds hebt voor content opschrijven en doorspelen zodat het uit jouw hoofd is?

Plan je gratis kennismaking