Fotoreportage ‘De reis van de tomaat’

17 apr 2016 | Uncategorized

Een paar maanden geleden startte ik met de basisopleiding aan de Fotovakschool in Rotterdam. Een wens die ik al een tijd had, maar ik durfde er nooit gehoor aan te geven. Het werd ook een lichte stap uit mijn comfortzone, maar al met al was het een fijne tijd waarin ik heel veel leerde (en afleerde 😉 ). Voor de eindopdracht maakte ik deze fotoreportage ‘De reis van de tomaat’. Gelukkig werd de reportage goedgekeurd 🙂

Ook moest ik een portfolio aanleggen met daarin de foto’s die ik het meest representatief vind voor mijn stijl en de foto’s die ik graag maak. Ben je benieuwd naar de foto’s in dat portfolio? Kijk dan hier!

Nu ga ik de komende tijd nadenken of ik verder wil in / met de fotografie of dat ik met alles wat ik de afgelopen tijd heb geleerd lekker verder ga in mijn eigen tijd. Wie weet… Ik ben in ieder geval benieuwd wat jullie van deze fotoreportage vinden!

[supsystic-gallery id=’6′ position=’center’]

Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- én portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen