JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood cake chocola delft diner ei foodie fruit gezond groente groenten hotspot hotspots italiaans kaas karamel kerst kerstmis kip koek lunch man mexicaans ontbijt oven pannenkoeken pasta recept rijst soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Total
0
Shares
0
0
0
0
0

Er zijn van die plekken waar ik meteen naartoe moet als ze net open zijn. Barbaar in Delft was er zo eentje en ook De Pier in Scheveningen moest ik meteen bezoeken toen het voor de eerste bezoekers mogelijk werd om er langs te gaan. En deze week was het weer raak: eindelijk, eindelijk, eindelijk opende Yoghurt Barn een vestiging in Den Haag.

Het had nogal wat voeten in de aarde: oorspronkelijk zou deze vestiging – eerdere vestigingen vind je onder andere in Amsterdam en Haarlem – begin februari al openen. Maar een failliete aannemer en andere bouwrompslomp zorgden ervoor dat pas afgelopen 5 maart deze nieuwe vestiging op de Plaats in Den Haag haar deuren openende. Al die tijd wachtte ik in spanning af: wanneer zou het mogelijk worden om te reserveren? Gisteren was het zo ver, een week na de opening zat ik bij Yoghurt Barn. Samen met vriendin M, voor een high tea.

P3120061P3120062P3120064

Yoghurt en veel, veel meer

Waarom ik zo graag naar Yoghurt Barn wilde? Ik ben gek op yoghurt met van alles en nog wat daarop. Het liefst eet ik yoghurt met granola, wat bosbessen en honing, maar ook met walnoten en honing vind ik yoghurt heerlijk. Bovendien had ik via Instagram al vaker posts over Yoghurt Barn gezien en die spraken allemaal boekdelen.

Wat je bij de Yoghurt Barn kunt bestellen? Naast koffie en thee natuurlijk heel veel verschillende soorten variaties met yoghurt. Zoals bijvoorbeeld een variant met stroopwafelsnippers, granaatappelpitten en chocolade van Tony Chocolonely (werkelijk waar goddelijk), maar je kunt ook zelf een combinatie samenstellen. Naast yoghurt kun je ook nog heel veel meer krijgen bij de Yoghurt Barn: gebak van Sharp Sharp dat gluten-, suiker- en lactosevrij is (en toch heerlijk is πŸ˜‰ ), smoothies (uiteraard met yoghurt), maar ook lekker brood en hartige hapjes. En allemaal biologisch en duurzaam geproduceerd.

Yoghurt Barn heeft haar vestiging in Den Haag aan de Plaats, recht tegenover Dille & Kamille. Grote houten picknicktafels wachten buiten al op de eerste zonaanbidders. Binnen veel fijne retro-achtige meubelen en veel hout. Het kleurenpalet doet wat industrieel aan: eikenhout, groen, grijs en hier en daar wat wit. De uitstraling is rustig en de drie halve verdiepingen bieden veel plaats en verschillende knusse zitjes.

P3120025P3120027

High tea

Vriendin M en ik gingen voor de high tea. We werden verrast met een grote schaal vol heerlijke hapjes: brood van het Vlaamsch Broodhuys, gebak van Sharp Sharp, natuurlijk verschillende yoghurtcombinaties, zelfgemaakte granola en heerlijk sap van granaatappel en aardbei. Op 1 taartje na dat bij ons allebei echt niet in de smaak viel – maar dat later vol smaak werd verorberd door M’s verloofde – waren we over alle hapjes unaniem: dit is lekker!

P3120045P3120040

Na meer dan 2 uur gaan we meer dan voldaan richting de uitgang. Bij het betalen werden we herinnerd aan de frozen yoghurt die ook nog bij de high tea hoort en die we nog niet hadden opgehaald bij de bar. Of we de frozen yoghurt-to-go mee wilden nemen? Uh ja… Natuurlijk!

Conclusie? Yoghurt Barn is een fijne plek, op een toplocatie in Den Haag. Je kunt er terecht voor heerlijke yoghurt, maar ook voor meer dan dat. Wij vonden de high tea in ieder geval een aanrader. Voor 19,95 per persoon krijg je een heleboel lekkere hapjes die anders zijn dan anders en waarvan je gegarandeerd goed vol raakt. Gewoon doen dus πŸ™‚

P3120034P3120038P3120041

0
0
0
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Gerelateerde onderwerpen
  • den haag
  • foodie
  • hotspot
  • hotspots
Vorige artikel
  • Ontdekt!

JoorKitchen ontdekt…. Antwerpen #2

Lees verder
Volgende artikel
  • Drankjes

Tropische smoothie

Lees verder
Ook heel lekker
The Good Baker-pizza's - review JoorKitchen
Lees verder
  • Ontdekt!
  • Vegetarisch

The Good Baker-pizza’s – review JoorKitchen

spaanse zalm met romescosaus
Lees verder
  • Avondeten
  • Ontdekt!

(vegan) zalm met romescosaus, venkel en gebakken aardappeltjes

Oosterse zalm met asperges
Lees verder
  • Avondeten
  • Ontdekt!

Oosterse zalm met asperges

Lakila Aperitivo Delft
Lees verder
  • Delft
  • Ontdekt!
  • Reviews hotspots

JoorKitchen ontdekt…. Lakila Aperitivo Delft

Healthy & Happy
Lees verder
  • Delft
  • Ontdekt!
  • Reviews hotspots

JoorKitchen ontdekt…. Healthy & Happiness Delft

Fruits de Mer Voorburg
Lees verder
  • Den Haag

JoorKitchen ontdekt… Fruits de Mer Voorburg

Strandpaviljoen Zuid
Lees verder
  • Den Haag

JoorKitchen ontdekt…. Strandpaviljoen Zuid (Den Haag)

Luden Den Haag
Lees verder
  • Den Haag

JoorKitchen ontdekt… Luden Den Haag

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KNOFLOOK-HONINGBAGELS MET EI πŸ™Œβ  81 14
JE BOEKT EEN FOTOGRAAF EN JE KRIJGT.... 76 10
MIJN MISSIE: NIET AFKNAPPEN πŸ™Œβ  115 10
JE BENT ZELF EEN GROTE KOEK πŸ˜ƒ (recept in caption)⁠ 137 13
HUILEND NAAR HUIS πŸ™ƒβ  228 9
MUST TRY (ook als je geen fan bent van aubergine πŸ’œ)⁠ 115 6
JoorKitchen
Foodcontent, -fotografie en receptontwikkeling

Input your search keywords and press Enter.