JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafรฉ Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafรฉ Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Instagram
Facebook
Pinterest
  • Persoonlijk

Behind the scenes: februari 2017

Total
0
Shares
0
0
0
0
0

Het leek me tijd voor een nieuwe rubriek op de website! Een maandelijks overzichtje van wat ik de afgelopen maand aan foodactiviteiten heb gehad. Dat soort dingen belanden eigenlijk altijd op Instagram en niet op mijn blog. Een gemiste kans wat mij betreft want juist in dit soort overzichten kunnen jullie opmaken wat er de komende tijd op het blog gaat verschijnen. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden! Laat het me weten in de comments of via Instagram of Facebook!

In deze behind the scenes vind je veel hotspots, een sneak preview van ons nieuwe huis en meer. Enjoy!

Hummus Delft – de lunchversie

‘De man’ en ik startten de maand met een bezoekje aan Hummus Delft. Daar waren we al eerder geweest (kijk maar naar deze review), maar dat was voor het avondeten en niet voor de lunch. Bovendien stond er sinds kort shakshuka op de kaart – een van de lievelinsgerechten van ‘de man’. Dus moesten we er naartoe. En we gingen niet voor niets: heerlijke koffie, fijne lunch en (nog steeds) een heerlijke plek!

Hummus DelftHummus Delft

Lancering nieuwe boek Oh My Pie!

Op 4 februari mocht ik bij de lancering van het nieuwe bakboek van Marike van Oh My Pie! zijn. Wat een feestje was dat! Marike kan door haar glutenintolerantie helaas niet alles eten wat ze wil. Sterker nog, ze kan heel ziek zijn door bepaald eten. Maar – positief als ze is – ze besloot zich hier niet door tegen te laten houden. Het resultaat? Een breed scala aan glutenvrije (en vaak ook suikervrije) taarten, gebakjes en koekjes, allemaal even oogstrelend mooi. Je vindt een review van haar boek binnenkort op de site!

Oh My Pie boekOh My Pie

Nieuwe recepten!

Ik ging – na de drukke en wervelende maanden november, december en januari – weer aan de slag met het bedenken, koken en op de foto zetten van nieuwe recepten. De enige hobbel die ik nu nog moet nemen is ze uitwerken, maar ook dat gaat vast binnenkort lukken ๐Ÿ™‚

Kaasfondue in broodZoete aardappelcurry

Hotspots!

In februari bezocht ik ook meerdere hotspots. Zo ging ik maar liefst twee keer eten bij het nieuwe Frietdistrict Delft, keek ik mijn ogen uit bij Bakker Van Maanen in Leiden en ging ik met ‘de man’ op excursie naar de Verkadefabriek in Den Bosch. Allemaal mooie nieuwe plekken die ik ook binnenkort op de site wil zetten.

Frietdistrict DelftVerkadefabriek Den Bosch

Een paar daagjes Arnhem en Nijmegen

Ook gingen ‘de man’ en ik er in februari een paar daagjes tussenuit. We hadden niet zoveel dagen, maar genoeg om mijn nieuwe hobby voort te zetten: minder bekende steden in Nederland bekender maken. Dus boekten we een AirBnB in Cuijk (aanrader!) en bezochten we van daaruit Arnhem en Nijmegen. Een overzicht van de plekken die we daar bekeken, vind je binnenkort op de site.

Thialf ArnhemBistro Flores Nijmegen

Ons nieuwe huis!

Half februari was het eindelijk zo ver: we mochten ons nieuwe huis van binnen bekijken! Wat was dat grappig, om het huis dat we vanaf de tekening kochten nu ineens in het echt te ervaren. We mochten helaas maar anderhalf uur kijken, maar we hebben de volle tijd benut. Foto’s maken, meten en bedenken hoe we het uiteindelijk in gaan richten. Inmiddels hebben we een heel deel al bedacht, maar daarover meer in de Behind the Scenes van maart ๐Ÿ™‚

Nieuwe huisNieuwe huisNieuwe huis

Jawel, naar de sportschool!

Ik moest er helaas toch aan gaan geloven: de zomer komt eraan. En laat nu al die lekkere dingen die ik bij bovenstaande hotspots gegeten heb een heerlijk plekje op mijn heupen gevonden hebben. Tijd voor een rigoreuze stap dus… Sinds kort hebben we in Delft een heuse BBB Health Boutique. Een collega van mij zei me al een aantal jaar geleden dat dat echt iets voor mij was, dus ik moest het gaan proberen. En warempel, ze bleek nog gelijk te hebben ook… Dus sport ik voor het eerst in jaren weer drie keer in de week. Liggend in een cabine waarin het 50 graden wordt. En ik vind het nog leuk ook… Benieuwd wat ik er allemaal meemaak? Je leest het binnenkort in de volgende Behind the Scenes!

BBB Healthboutique
ยฉ Haarlem Cityblog (www.haarlemcityblog.nl)
BBB healthboutique
ยฉ Haarlem Cityblog (www.haarlemcityblog.nl)

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze nieuwe rubriek vinden. Let me know!

0
0
0
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Gerelateerde onderwerpen
  • hotspot
  • maand
  • persoonlijk
Vorige artikel
Nacho's texan style
  • Borrel
  • Vegetarisch

Nacho’s Texan style

Lees verder
Volgende artikel
review Kaneel & Kardemon
  • Reviews kookboeken

Gastblog Annemieke: review Kaneel & Kardemom

Lees verder
Ook heel lekker
Lees verder
  • Persoonlijk

Zwanger na een fertiliteitstraject van bijna 5 jaar

wat doe je nu eigenlijk?
Lees verder
  • Over JoorKitchen
  • Persoonlijk

Wat doe je nu eigenlijk 2.0?

Berchem Antwerpen
Lees verder
  • Persoonlijk

Waarom ik fotograferen in restaurants zo gaaf vind

Mijn tosti bij Happy Tosti Delft
Lees verder
  • Events
  • Persoonlijk

Mijn tosti bij Happy Tosti Delft!

Lees verder
  • Persoonlijk

Verhuisupdate 1: we zijn verhuisd!

JoorKitchen 2017
Lees verder
  • Persoonlijk

JoorKitchen 2017: terugkijken en vooruitplannen!

Lees verder
  • Persoonlijk

Waarom er even wat minder berichten op JoorKitchen staan

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
TIP VOOR VANAVOND ๐Ÿ™Œโ 
ZOMER OP JE BORD! | De zomer is nog niet voorbij. Vanaf morgen barsten de hoge temperaturen weer los ๐Ÿ™Œ Tijd dus voor de zomerste salade van alle salades! โ 
TIJD VOOR IJS ๐Ÿฆ | De mussen kletteren weer van het dak de komende week ๐Ÿฅต Tijd dus voor makkelijk te maken ijs waar je een heerlijke kik van krijgt ๐Ÿ™Œ
KOM KOM KOMKOMMERSALADE โ 
ZIJN JULLIE AL GESMOLTEN ๐Ÿ˜Ž? โ 
WAT MIJN VRIEND EET NA EEN KOOKDAG...
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.