JoorKitchen 2017: terugkijken en vooruitplannen!

1 jan 2017 | Persoonlijk

Kijken jullie ook terug op mooie feestdagen? Een gezellig en warm kerstfeest en een mooi Oud & Nieuw? Ik hoop het wel! Voor mij zijn de feestdagen in een roes voorbijgegaan en stiekem ben ik een beetje blij dat we weer normaal kunnen doen. Gek he? Nu we aan de start van 2017 staan, leek het me een mooi moment om terug te kijken en vooruit te plannen. Wat kun je verwachten van JoorKitchen 2017?

2016 was voor JoorKitchen een mooi jaar: ik bedacht – eventueel met hulp van ‘de man’ of Annemieke en anderen – nieuwe content voor de site. In de vorm van nieuwe recepten (zoals deze goddelijke kaneelbroodjes of deze easy manier om zelf pizza te maken), hotspots die ik je aan zou raden (zoals Hummus Delft of Voldaan Buitenkeuken) en zelfs hele menu’s (zoals dit vegetarische kerstmenu). Ook mocht ik nieuwe producten uittesten, zoals deze oviebollen en broodplank. Een mooi jaar dus!

Terugblik 2016

Persoonlijk vond ik het een lastig jaar. 2016 was een jaar met hoge toppen en diepe dalen. Zo werden twee van de belangrijkste mannen in mijn leven (behoorlijk) ziek en waren er veel zorgen over hun toekomst. Inmiddels zijn beiden gelukkig (bijna) weer helemaal beter. Zelf had ik ook een kleine health scare in 2016. Veel zorgen dus. En ondertussen gingen werk en het leven gewoon verder. Ik stond drieeneenhalve dag per week voor de klas (hoe lastig ik dat ook vond soms met alle zorgen thuis) en hield de rest daarnaast draaiende (of probeerde dat 😉 ).

Maar 2016 was ook het jaar dat ik tante werd van twee kleine frummeltjes en het jaar dat we een nieuw huis kochten en ons oude huis binnen 2 maanden verkochten. Waarin we plannen maakten voor de toekomst en de inrichting van ons nieuwe huis. En waarin we ook heel veel leuke dingen deden: we gingen een paar dagen naar Deventer, naar Italie en naar Gent en Middelburg en we ontdekten veel nieuwe plekken.

Happy New Year JoorKitchen

JoorKitchen 2017?

In 2017 staan er weer heel veel dingen op stapel! Niet alleen voor JoorKitchen, maar ook voor ‘de man’ en mij. Zo verhuizen we binnen nu en 4 weken naar een tussenwoning totdat ons nieuwbouwhuis is afgebouwd.

nieuwbouwhuis JoorKitchen

Dat betekent overigens wel dat we ons mooie appartement gedag gaan zeggen. ‘Partir c’est mourir un peu’ en dat geldt ook voor ons. Ik zeg straks gedag tegen mijn mooie werkkamertje, de fantastische zolder en onze fijne woonkamer. Maar ik kijk ook met weinig moeite terug op de te kleine keuken en de gehorigheid in het huis. Een dubbel gevoel dus.

werkkamer JoorKitchenWoonkamer JoorKitchen

De komende maanden zijn we druk met verhuizen (2x in een half jaar – hoe verzin je het! 😉 ) en met het inrichten van ons nieuwbouwhuis. Omdat ik het ook erg leuk vind om huizen in te richten, heb ik sinds een paar maanden een nieuwe website, waar ik hopelijk vanaf februari op ga posten. Als JoorStyle echt in de lucht is laat ik jullie dat natuurlijk weten! Ik zal er posten over het inrichten van een (nieuwbouw)huis, de ervaringen die wij opdoen en de plekken waar wij naartoe gaan om inspiratie op te doen. De eerste content heb ik al binnen 🙂

Seven Days DelftSeven Days Delft

Wat kun je verwachten op JoorKitchen?

Voor JoorKitchen ga ik me de komende maanden op drie pijlers richten: recepten, hotspots en reviews. Natuurlijk vind je zoals je inmiddels gewend bent ook in het nieuwe jaar lekkere, nieuwe recepten op JoorKitchen. Ook wil ik meer tips & tricks gaan bespreken.

Aardappelsalade JoorKitchenMisogarnalen JoorKitchen

De afgelopen maanden heb ik ook veel hotspots bezocht, die wil ik je in 2017 zeker niet onthouden! Ik ging bijvoorbeeld langs bij De Meesterproef in Nijmegen, Capriole in Den Haag en ik bezocht steden als Gent, Middelburg, Amersfoort, Deventer en natuurlijk Delft. Al die plekken komen de komende maanden langs!

De Meesterproef NijmegenCapriole Den Haag

Genoeg te doen en te lezen dus! Voor nu wensen we je in ieder geval een heel mooi, gezond, uitdagend en culinair 2017! Ook namens ‘De man’ 🙂 Ik zie jullie graag weer terug!

Grtz,
Joor (Kitchen)

JoorKitchenJoorKitchen Zeeland

Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- én portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen