JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie GrandcafΓ© Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie GrandcafΓ© Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Instagram
Facebook
Pinterest
The Good Baker-pizza's - review JoorKitchen
  • Ontdekt!
  • Vegetarisch

The Good Baker-pizza’s – review JoorKitchen

Total
0
Shares
0
0
0
0
0

Ja hoor! Ik mocht een spiksplinternieuw product reviewen in deze samenwerking. Wat? De drie nieuwste pizza’s van Dr Oetker: The Good Baker-pizza’s. Deze drie nieuwe pizzasmaken, Spinach & Pumpkin Seeds, Broccoli & Mushroom en Veggie Mix, liggen sinds 6 september in de winkels van Albert Heijn en Jumbo (let op: de Veggie mix alleen in de grotere filialen). En wat het leuke is aan deze The Good Baker-pizza’s? Ze zijn 100% vega(n), hebben een goede Nutri-Score (A of B) en zitten bomvol groenten.

En juist dat laatste trekt mij heel erg! Ik ben pro lekker eten, maar ook pro balans. Dus niet alleen of patat en kroketten of alleen maar megagezond, maar ik ga graag voor een goede afwisseling van lekker gezond en heerlijk ongezond. Dus een pizza wordt hier thuis met regelmaat gegeten (friet / patat nog vaker, maar dat terzijde 😊). En soms vind ik producten in de supermarkt die perfect balanceren tussen deze twee: feelgood food, maar dan net wat beter en gezonder. Daarom was ik ook zo ontzettend nieuwsgierig naar deze The Good Baker-pizza’s!

The Good Baker-pizza's - review JoorKitchen

The Good Baker-pizza’s: welke soorten?

Er zijn drie nieuwe soorten The Good Baker-pizza’s:

The Good Baker – Spinach & Pumpkin Seeds: deze pizza heeft een krokante bodem met havervlokken en is getopt met spinazie, pompoenpitjes, gemarineerde tomaatjes, rode ui en een plantaardig alternatief voor kaas. 100% vegan dus!

The Good Baker – Broccoli & Mushroom: deze variant heeft een knapperige bodem waar spinazie in is verwerkt. Verder vind je broccoli, champignons, basilicum, knoflook en mozzarella op de pizza. Deze pizza is 100% vegetarisch.

The Good Baker – Veggie Mix: deze pizza heeft een krokante bodem met zuurdesem en de topping bestaat uit een heerlijke groentemix van gegrilde courgette, tomaat, gegrilde paprika en olijven, ui en mozzarella. Ook 100% vegetarisch dus!

Mening over The Good Baker-pizza’s van Dr. Oetker

Het was een feestje om de pizza’s te mogen proeven. Twee keer zelfs, want bij het fotograferen kon er weer geproefd worden. Dus hieronder vind je mijn – ongezouten en beproefde – mening.

Allereerst: pizza’s eet ik als ik zin heb in ‘lekker slecht’ eten. Soms is die drang gewoon groot en wil je comfortfood zonder na te hoeven denken of dat wel of niet goed voor je is. Dus, zou je denken, wat moet je dan met een gezondere variant van deze snack?

Heel simpel. In mijn drukke leven met 2 baby’s grijpen we soms iets te vaak naar comfortfood: patat, een snelle wok, een pizza, het heeft hier het afgelopen jaar (ze zijn al bijna 1 πŸ™ˆ) vaak op tafel gestaan. En hoewel ik een voorstander ben van eten waar je zin in hebt, er zit ook een grens aan wat gezond is. Met andere woorden: soms moet ook ik toegeven dat ik wel zin heb in iets lekker slechts, maar dat ik beter voor iets gezonders kan kiezen.

En hoe fijn is het dan als ik een heerlijke pizza in de vriezer heb liggen die in een mum van tijd op tafel staat en die toch een gezondere keuze is?

Ik bedoel maar!

  • Spinach & Pumpkinseeds
  • Veggiemix
  • Broccoli & Mushroom

Oke, en nu echt je mening over The Good Baker-pizza’s!

Het concept vind ik dus top. En je gaat deze pizza’s dus zeker in mijn vriezer terugvinden. Maar welke vind je er het vaakst? Dat wordt….tromgeroffel…. de The Good Baker – Broccoli & Mushroom! Deze variant heeft een heerlijk kruidige saus, subtiele knoflooksmaak (I like!) en heerlijk krokante broccoli. Bovendien vond ik hem er ook heerlijk uitzien.

Goede tweede was wat mij betreft de Veggie Mix met de bodem gemaakt met zuurdesem. Van de Veggie Mix vond ik de bodem echt subliem. Ik ben alleen niet zo’n fan van paprika en die was rijkelijk aanwezig op deze pizza (fans van paprika, you know what to do!). De Spinach & Pumpkin Seeds was wat mij betreft tΓ¨ vegan. Ik houd van (echte) kaas op mijn pizza’s, of ik nu op de gezonde toer ben of niet. En het plantaardige alternatief voor kaas is minder aan mij besteed. Pluspunt voor deze variant: de knapperige pompoenpitten, hou ik van!

Maar ik zou zeggen: proef vooral lekker zelf! Ideaal op een avond waarop je weinig tijd en puf hebt om te koken en je toch ook weer niet compleet je boekje te buiten wil gaan. Dus hup naar de AH of de Jumbo en gooi een van deze pizza’s zo snel mogelijk in je mandje 😊

0
0
0
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
salade met watermeloen en nectarine
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Superzomerse salade met watermeloen en nectarine

Lees verder
Volgende artikel
Loaded zoete aardappel
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Swiepswoepswap: Loaded zoete aardappel met geroosterde kikkererwten

Lees verder
Ook heel lekker
Broodjes met spinazie, ei en ui1
Lees verder
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Broodjes met spinazie, ei en ui (en knoflookyoghurt)

tomatensoep met gnocchi 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Kidsfood
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Supersnelle tomatensoep met gnocchi

Vegan romige soep vol groenten1
Lees verder
  • Avondeten
  • Vegan
  • Vegetarisch

Vegan romige soep vol groenten

5x comfortfood 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

5x comfortfood (in opdracht)

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons1
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons

Snelle romige pasta met paprikasaus1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige pasta met paprikasaus

pasta rode saus met verstopte groenten1
Lees verder
  • Avondeten
  • Vegetarisch

Pasta rode saus met verstopte groenten

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
GOEIEMORGEN πŸ™Œ ⁠
TIP VOOR VANAVOND πŸ™Œβ 
ZOMER OP JE BORD! | De zomer is nog niet voorbij. Vanaf morgen barsten de hoge temperaturen weer los πŸ™Œ Tijd dus voor de zomerste salade van alle salades! ⁠
TIJD VOOR IJS 🍦 | De mussen kletteren weer van het dak de komende week πŸ₯΅ Tijd dus voor makkelijk te maken ijs waar je een heerlijke kik van krijgt πŸ™Œ
KOM KOM KOMKOMMERSALADE ⁠
ZIJN JULLIE AL GESMOLTEN 😎? ⁠
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.