Disclaimer JoorKitchen

15 aug 2014 | Over JoorKitchen

DISCLAIMER JoorKitchen

Alles op deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van JoorKitchen.nl tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gedupliceerd.

Disclaimer reviews

Op JoorKitchen verschijnen regelmatig reviews. Dit zijn artikelen over foodgerelateerde producten, hotspots of andere eetgerelateerde producten, merken of plekken. Deze producten, merken en plekken heb ik uitvoerig getest. Mijn voornaamste test is of een product of merk 1. simpel te gebruiken is en 2. of het product zoveel mogelijk ‘from scratch’ is samengesteld. Sommige producten koop ik zelf, of heb ik al in mijn bezit. Ook krijg ik producten toegestuurd van merken en bedrijven. Dit betekent niet automatisch dat ik erover schrijf. Als ik niet enthousiast ben over een product, kies ik er meestal voor om er niet over te schrijven. Ik vind het verder belangrijk om eerlijk te zijn over de geteste producten. Ik geef hierover te allen tijde mijn eerlijke mening, ook als deze minder positief is.

Reviews hotspots

Wat betreft hotspots maak ik een voorselectie: de plek die ik niet leuk / bijzonder / verrassend of leuk vind, verschijnt niet op de site. Op die manier weet jij als lezer altijd dat de hotspots waar ik over schrijf door mij zijn goedgekeurd. Ook deze teksten schrijf ik zelf, de foto’s maak ik zelf (tenzij anders aangegeven) en mijn mening is mijn mening. Ik zal nooit of te nimmer de mening van een merk overnemen omdat dat merk dat van mij vraagt. Ik word ook weleens gevraagd om een hotspot te beoordelen, dat doe ik volgens hetzelfde principe. Bevallen de plek en het eten me, dan schrijf ik erover op JoorKitchen. Bevalt er iets me niet dan meld ik dat of de plek belandt niet op mijn site.

Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- én portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen