JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood cake chocola delft diner ei foodie fruit gezond groente groenten hotspot hotspots italiaans kaas karamel kerst kerstmis kip koek lunch man mexicaans ontbijt oven pannenkoeken pasta recept rijst soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
gnocchi met paprikpapesto
  • Avondeten
  • Kidsfood
  • Vegan
  • Vegetarisch

Kidsfood: snelle gnocchi met paprikapesto

Total
5
Shares
0
0
5
0
0

Voor mijn opdrachtgever Love My Salad mocht ik laatst een zestal babyhapjes ontwikkelen voor baby’s van 6, 8 en 12 maanden. En ik vond dat zo ontzettend leuk om te doen, dat ik het plan heb om ook hier op mijn eigen site eens in de zoveel tijd recepten te delen die zowel lekker zijn voor kids als voor ouders. En ik start met deze heerlijke, snelle gnocchi met paprikapesto.

Mijn 2 dames zijn fan van gnocchi. Ik ook, dus ik zet dat graag op tafel. En omdat ik weet dat jullie ook vaak op zoek zijn naar recepten met gnocchi, koos ik voor 1 van mijn to-gorecepten hier thuis om uit te werken voor jullie. Dit recept is zó simpel, zó lekker en ook nog eens zó makkelijk aan te passen aan de volwassen eters. Dus pas dit basisrecept vooral aan aan wat ze bij jou thuis lekker vinden en waar ze aan toe zijn. En uiteraard is dit ook een heerlijk, makkelijk en snel recept om te maken als je geen kids hebt. Probeer maar!

gnocchi met paprikpapesto

Wat heb je nodig voor 4 personen (2 volwassen, 2 kids) voor deze gnocchi met paprikapesto?

  • 2 pakken gnocchi
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel oregano
  • 2 puntpaprika’s
  • 4 tomaten
  • 2 theelepels rode pesto
  • 1 eetlepel olijfolie
  • voor de ouders: peper en zout, verse peterselie, pijnboompitten en eventueel een groene salade on the side
  • extra nodig: staafmixer
gnocchi met paprikpapesto

Hoe maak je dit lekkere kidsproof recept met gnocchi?

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal ze als ze gaar zijn met een schuimspaan uit de pan, doe de gnocchi in een vergiet en spoel ze koud af.
  2. Snipper vervolgens de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de puntpaprika’s in stukjes, net als de tomaten.
  3. Verwarm dan een grote koekenpan op middelhoog vuur en verwarm hier de olijfolie in. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is. Voeg dan de oregano toe en bak 1 minuut.
  4. Voeg dan paprika- en tomatenstukjes toe en ook 50 ml water. Doe een deksel op de pan en laat 15 – 20 minuten pruttelen totdat de paprika zacht is.
  5. Doe de groenten vervolgens in een hoge maatbeker samen met de pesto en mix tot een saus.
  6. Eten er kleine kinderen mee? Snijd de gnocchi dan in kleinere stukjes (ik doe meestal 6 stukjes uit 1 gnocchi). De vorm van gnocchi is – net als druiven – niet zo handig ivm verslikking.
  7. Meng de saus door de gnocchi. Breng het deel van de volwassenen op smaak met peper en zout. Bestrooi met verse peterselie.
  8. Lekker met pijnboompitten en een groene salade on the side.
gnocchi met paprikpapesto
gnocchi met paprikpapesto
gnocchi met paprikpapesto
0
0
5
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
Loaded zoete aardappel
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Swiepswoepswap: Loaded zoete aardappel met geroosterde kikkererwten

Lees verder
Volgende artikel
Snelle Mexicaanse ovenschotel met rijst
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Snelle Mexicaanse ovenschotel met rijst

Lees verder
Ook heel lekker
Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Pita’s met krokant gebakken aubergine en sriracharoom

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm

salade met halloumi in hot honey1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Salade met halloumi in hot honey

Romige gnochi met pesto en spinazie1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige gnocchi met pesto en spinazie

Naan met kip, avocado en zoetzure ui1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch

Naan met kip, avocado en zoetzure ui

snelle lunch met geroosterde druiven
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Snelle lunch met geroosterde druiven

hot honey 1
Lees verder
  • Lunch
  • Recepten
  • Vegetarisch

Hot honey

Simpele tomatensalade met burrata1
Lees verder
  • Lunch
  • Vegetarisch

Simpele tomatensalade met burrata

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gewoon zomaar, omdat ik blij (en zen) word van deze vibe 🤗 66 13
ALS JE DOET WAT JE DEED....⁠ 91 8
WAAROM JE ALTIJD JE HOOFD MOET SHOWEN⁠ 126 8
HELP! HORECA GEZOCHT 😍⁠ 98 15
KNOFLOOK-HONINGBAGELS MET EI 🙌⁠ 127 21
JE BOEKT EEN FOTOGRAAF EN JE KRIJGT.... 82 10
JoorKitchen
Foodcontent, -fotografie en receptontwikkeling

Input your search keywords and press Enter.