Oud & nieuw: compilatie borrelhapjes

30 dec 2015 | Borrel

Ben je nog op zoek naar hapjes die je op oudjaarsavond kunt serveren? Zoek niet verder! Hieronder vind je de lekkerste borrelhapjes voor oud & nieuw op een rij. Enjoy!

1. Olijvendip

Deze olijvendip ziet er misschien niet ontzettend fotogeniek uit, maar dat maakt ‘ie in smaak dubbel en dwars goed. Lekker zout door de olijven, maar zoetig dankzij de geitenkaas. Heerlijk op een toastje of als dipsaus bij Buggles of tacochips. Benieuwd geworden? Je vindt het recept hier!

DSC_5569

2. Borrelplankje

Dit borrelplankje, met caprese-spiesjes, vijg-blauwekaas-ham-spiesjes en Buggles, staat altijd feestelijk, op welke borreltafel dan ook. Bovendien is het ook nog een best gezond borrelplankje. Nieuwsgierig geworden? Je vindt het recept voor dit lekkere borrelplankje hier!

DSC_7468

3. Popcorn met vadouvankruiden

Wil je eens iets anders dan anders op tafel zetten tijdens de borrel? Maak dan deze bijzondere popcorn, met vadouvankruiden. Simpel te maken, groot effect! En gegarandeerd een compliment voor de gastheer / – vrouw 🙂 Nieuwsgierig geworden? Je vindt het  hier!

Popcorn met vadouvankruiden van Jonnie Boer

4. Komkommerschuitjes met surimi

Een lekker fris borrelgerechtje zijn deze komkommerschuitjes met surimimix. Ook heel lekker op toastjes trouwens 🙂 Nieuwsgierig geworden? Je vindt het recept hier!

PC010126

5. Camembert uit de oven

Iets meer tijd en zin om iets bijzonders op tafel te zetten? Probeer dan eens deze camembert uit de oven met cranberries en walnoten. Lekker met warm brood of toastjes en gegarandeerd een eyecatcher op de borreltafel. Benieuwd geworden? Je vindt het recept hier!

DSC_7759

6. 3x avocadodip

Graag iets gezonds op tafel en weinig tijd besteden aan je borrelhapjes? Dan zijn deze avocadodips echt iets voor jou! Lekker, makkelijk te maken en lekker met zowel toast als chips. Nieuwsgierig geworden? Je vindt het recept hier!

DSC_7782

7. Pizzarolletjes

Een uitgebreidere borrel waarop je echt indruk wil maken op je gasten? Ga dan voor deze pizzarolletjes! Maak ze iets kleiner dan in het originele recept staat en serveer ze met servetjes. Succes gegarandeerd! Je vindt het recept voor deze overheerlijke pizzarolletjes hier!

Pizzarolletjes

Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- én portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen