10 days of christmas op JoorKitchen

13 dec 2016 | Avondeten

De komende 10 dagen is het 10 days of christmas op JoorKitchen! 10 dagen lang vind je nieuwe (kerst)recepten, golden oldies en menusuggesties op de site. Waarom? Omdat ik het heerlijk vind om met kerst bezig te zijn, menu’s te bedenken en anderen te helpen bij het krijgen van inspiratie. Ik hoop dan ook van harte dat ik jou veel inspiratie kan geven!

Vorig jaar hield ik de eerste editie van 10 days of christmas en dat beviel me (en ik hoop jullie ook) goed. Zo lang als ik me kan herinneren, bedenk ik namelijk wat er met kerst op tafel komt. Dat zijn doorgaans geen hoogdravende menu’s en gerechten, maar wel vaak gerechten binnen 1 thema. Ik vind het een uitdaging om een gebalanceerd menu met niet-alledaagse gerechten op tafel te zetten.

geroosterde knolselderij 9

10 days of christmas?

Wat kun je verwachten tijdens de 10 days of christmas? Een heleboel! De komende 10 dagen komen er maar liefst 13 nieuwe recepten op de site te staan. Variërend tussen hoofdgerechten, bijgerechten, toetjes en ander lekkers. Ook vind je 4 volledige kerstmenu’s bestaande uit gerechten van mijn site op joorkitchen.nl. Deze menu’s gaan vergezeld van een boodschappenlijst, waarop ik heb aangegeven wat je precies nodig hebt als je dit menu voor 4 of 6 personen zou willen maken.

Duitse vleesschotel 10 JoorKitchen

Je vindt de komende dagen onder andere een heerlijke vegetarische strudel van champignons en linzen op de site, een Duitse vleesschotel, lavacakejes die niet kunnen mislukken, een verrassend lekkere geroosterde knolselderij en heerlijk romige chocolademelk. Ook vind je een Italiaans menu, een vegetarische menu, een verassend-vega-menu en een gemaksmenu op de site. Plus nog heel veel meer!

Lavacakejes 1 JoorKitchen

Wat moet ik maken voor kerst?!

Ik hoop dat je je na de komende 10 dagen die vraag niet meer hoeft te stellen! Ik wens je alvast heel mooie dagen en heel veel inspiratie. Fijne Kerst allemaal!!

vegetarische strudel JoorKitchen

Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- én portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen