JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Instagram
Facebook
Pinterest
  • Avondeten

10 days of christmas op JoorKitchen

Total
0
Shares
0
0
0
0
0

De komende 10 dagen is het 10 days of christmas op JoorKitchen! 10 dagen lang vind je nieuwe (kerst)recepten, golden oldies en menusuggesties op de site. Waarom? Omdat ik het heerlijk vind om met kerst bezig te zijn, menu’s te bedenken en anderen te helpen bij het krijgen van inspiratie. Ik hoop dan ook van harte dat ik jou veel inspiratie kan geven!

Vorig jaar hield ik de eerste editie van 10 days of christmas en dat beviel me (en ik hoop jullie ook) goed. Zo lang als ik me kan herinneren, bedenk ik namelijk wat er met kerst op tafel komt. Dat zijn doorgaans geen hoogdravende menu’s en gerechten, maar wel vaak gerechten binnen 1 thema. Ik vind het een uitdaging om een gebalanceerd menu met niet-alledaagse gerechten op tafel te zetten.

geroosterde knolselderij 9

10 days of christmas?

Wat kun je verwachten tijdens de 10 days of christmas? Een heleboel! De komende 10 dagen komen er maar liefst 13 nieuwe recepten op de site te staan. Variërend tussen hoofdgerechten, bijgerechten, toetjes en ander lekkers. Ook vind je 4 volledige kerstmenu’s bestaande uit gerechten van mijn site op joorkitchen.nl. Deze menu’s gaan vergezeld van een boodschappenlijst, waarop ik heb aangegeven wat je precies nodig hebt als je dit menu voor 4 of 6 personen zou willen maken.

Duitse vleesschotel 10 JoorKitchen

Je vindt de komende dagen onder andere een heerlijke vegetarische strudel van champignons en linzen op de site, een Duitse vleesschotel, lavacakejes die niet kunnen mislukken, een verrassend lekkere geroosterde knolselderij en heerlijk romige chocolademelk. Ook vind je een Italiaans menu, een vegetarische menu, een verassend-vega-menu en een gemaksmenu op de site. Plus nog heel veel meer!

Lavacakejes 1 JoorKitchen

Wat moet ik maken voor kerst?!

Ik hoop dat je je na de komende 10 dagen die vraag niet meer hoeft te stellen! Ik wens je alvast heel mooie dagen en heel veel inspiratie. Fijne Kerst allemaal!!

vegetarische strudel JoorKitchen

0
0
0
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
Pindakaaskoekjes
  • Zoet

Pindakaaskoekjes

Lees verder
Volgende artikel
Vegetarische strudel JoorKitchen
  • Avondeten
  • Feestdagen
  • Vegetarisch

Vegetarische strudel van champignons en linzen

Lees verder
Ook heel lekker
tomatensoep met gnocchi 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Kidsfood
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Supersnelle tomatensoep met gnocchi

Vegan romige soep vol groenten1
Lees verder
  • Avondeten
  • Vegan
  • Vegetarisch

Vegan romige soep vol groenten

5x comfortfood 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

5x comfortfood (in opdracht)

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons1
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons

Snelle romige pasta met paprikasaus1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige pasta met paprikasaus

pasta rode saus met verstopte groenten1
Lees verder
  • Avondeten
  • Vegetarisch

Pasta rode saus met verstopte groenten

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes

gnocchi and cheese1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

‘Gnocchi and cheese’ met verstopte groenten

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
TIP VOOR VANAVOND 🙌⁠
ZOMER OP JE BORD! | De zomer is nog niet voorbij. Vanaf morgen barsten de hoge temperaturen weer los 🙌 Tijd dus voor de zomerste salade van alle salades! ⁠
TIJD VOOR IJS 🍦 | De mussen kletteren weer van het dak de komende week 🥵 Tijd dus voor makkelijk te maken ijs waar je een heerlijke kik van krijgt 🙌
KOM KOM KOMKOMMERSALADE ⁠
ZIJN JULLIE AL GESMOLTEN 😎? ⁠
WAT MIJN VRIEND EET NA EEN KOOKDAG...
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.