3x gastblog ‘De man’

29 jun 2016 | Avondeten

Wat bleek toen ik laatst mijn statistieken bekeek? ‘De man’ bezet met drie van zijn gastblogs drie hoge plekken in de top-10 van meest bekeken blogsposts op JoorKitchen. Gelukkig staat hij niet met alle blogs bovenaan – ik zou me dan gaan afvragen of hij niet beter het blog over zou kunnen nemen 😉 – mijn recept voor zelf flatbread maken staat gelukkig lekker op nummer 1. Maar ik vond het daarom wel hoog tijd voor een ‘wrap up gastblog ‘De man” van de drie best gelezen gastblogs van ‘De man’. De links naar de recepten vind je in de titel. Benieuwd naar de nummer 1? Scroll dan vooral door naar beneden. Zoals ‘de man’ altijd zegt: knoeize!

3.Krokant buikspek

Dit recept vraagt wel wat geduld van de maker, aangezien het buikspek voor langere tijd in de oven moet. Maar het resultaat is – zo heb ik me laten vertellen – echt heerlijk. En weet je niet wat je met al dat buikspek moet beginnen? Kijk dan eens naar dit recept voor lotusbroodjes met buikspek, heel erg lekker! Ook trouwens als je geen vlees eet zoals ik – maar dan met ei en niet met buikspek.

Krokant buikspek

Gehaktballen

2. Gehaktballen zonder ei

Er wordt verrassend vaak gezocht naar hoe je gehaktballen maakt zonder ei. Ik had daar totdat ik dit recept op mijn blog plaatste nog nooit over nagedacht. Maar onlogisch is het niet, er zijn genoeg mensen die geen eieren mogen of willen eten, maar die wel willen genieten van een gehaktbal op z’n tijd.

Bij ons ontstond dit recept bij toeval: de eieren waren op en ‘De man’ wilde toch graag gehaktballen maken. Dus dat deden we op deze manier. Benieuwd? Klik op de link hierboven!

Gehaktballen

Kip teriyaki

1. Kip teriyaki

Oosterse gerechten zijn favoriet bij zowel ‘de man’ als bij mij. Er staat dan ook met grote regelmaat een oosters(achtig) gerecht op het blog. Dit recept voor kip teriyaki is blijkbaar een recept dat door meerdere mensen op internet wordt gezocht, want het is een van de meest gezochte (en gevonden) recepten op mijn blog. Ik snap het ook wel, dit is een heerlijk recept, zelfs voor vega’s. Huh? Hoezo? Omdat je met kipstuckjes van de Vegetarische slager dit recept ook heel goed voor een vega kan maken. Probeer maar eens! You’ll love it 🙂

Kip teriyaki

Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- én portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen