JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood cake chocola delft diner ei foodie fruit gezond groente groenten hotspot hotspots italiaans kaas karamel kerst kerstmis kip koek lunch man mexicaans ontbijt oven pannenkoeken pasta recept rijst soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Total
0
Shares
0
0
0
0
0

Soms heb ik de eer om wat nieuwe producten te testen en mijn mening erover te geven. Dat was ook laatst weer het geval. Ik kreeg drie nieuwe freshpacks van SoFine om uit te proberen. Deze freshpacks bevatten drie wereldmaaltijden – Mexicaanse chili, Indonesische sate en thai curry – en zijn geheel vegetarisch. De Mexicaanse chili bevat vegetarisch gehakt en de andere twee gerechten bevatten ‘kip’. Alledrie de pakketjes hoef je alleen nog maar even in de pan op te warmen.

Ik probeerde alledrie de freshpacks en moet eerlijk bekennen dat ik – hoewel ik niet zo’n pakjes- & zakjesliefhebster ben – deze short cut wel kan waarderen. Deze producten bevatten geen conserveermiddelen en de Mexicaanse chili is zelfs helemaal vegan en lactose- en glutenvrij. Deze laatste won overigens ook een superior-tasteaward. Dat moest ik dus proberen.

Ik maakte deze lekker snelle Mexicaanse chili met avocadoroom en rijst. Heel makkelijk, de maaltijd stond binnen 15 minuten op tafel. Ideaal als je snel een maaltijd op tafel wil hebben staan. En ja, die behoefte heb ik ook wel eens 😉 De smaak vonden ‘de man’ en ik pittig, vol en lekker. Enige minpunt? De gehakt in het freshpack was nauwelijks te proeven. We misten dat ingrediënt overigens niet, zonde dus eigenlijk om het in dit freshpack te stoppen. Ben je zelf benieuwd hoe deze Mexican chili smaakt? Probeer het dan eens op onderstaande manier. Enjoy!

Mexicaanse gehakschotel

Wat heb je nodig voor deze Mexicaanse chili (2 personen)?

  • 1 freshpack Mexican Chili (SoFine)
  • 200 gram rijst
  • 1 kleine blikje mais
  • 1 avocado
  • 1 teentje knoflook
  • Handje verse koriander, fijngesneden
  • 1 limoen
  • nacho’s – naar smaak
  • peper en zout

Hoe maak je deze lekkere schotel?

1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking of volgens mijn rijstkooktips.

2. Verwarm de Mexican chili volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de inhoud van het blikje mais vanaf het begin toe.

3. Haal de avocado uit de schil en prak het vruchtvlees samen met het sap van een kwart limoen fijn. Voeg de geperste knoflook toe en de helft van de koriander. Breng op smaak met peper en zout.

4. Schep de rijst als deze klaar is in een mooie schaal en schep de Mexican chili erbovenop. Schep daarbovenop het avocadomengsel en maak het geheel af met wat nacho’s en koriander.

Mexicaanse gehaktschotel

0
0
0
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Gerelateerde onderwerpen
  • avocado
  • mexicaans
  • vega
Vorige artikel
lemon curd
  • Zoet

Homemade lemon curd

Lees verder
Volgende artikel
vegan karamelsaus
  • Zoet

Vegan karamelsaus

Lees verder
Ook heel lekker
Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Pita’s met krokant gebakken aubergine en sriracharoom

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm

salade met halloumi in hot honey1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Salade met halloumi in hot honey

Romige gnochi met pesto en spinazie1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige gnocchi met pesto en spinazie

Naan met kip, avocado en zoetzure ui1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch

Naan met kip, avocado en zoetzure ui

snelle lunch met geroosterde druiven
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Snelle lunch met geroosterde druiven

hot honey 1
Lees verder
  • Lunch
  • Recepten
  • Vegetarisch

Hot honey

Simpele tomatensalade met burrata1
Lees verder
  • Lunch
  • Vegetarisch

Simpele tomatensalade met burrata

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KNOFLOOK-HONINGBAGELS MET EI 🙌⁠ 81 14
JE BOEKT EEN FOTOGRAAF EN JE KRIJGT.... 76 10
MIJN MISSIE: NIET AFKNAPPEN 🙌⁠ 115 10
JE BENT ZELF EEN GROTE KOEK 😃 (recept in caption)⁠ 137 13
HUILEND NAAR HUIS 🙃⁠ 228 9
MUST TRY (ook als je geen fan bent van aubergine 💜)⁠ 115 6
JoorKitchen
Foodcontent, -fotografie en receptontwikkeling

Input your search keywords and press Enter.