JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
tomatensoep met gnocchi 1
  • Avondeten
  • Kidsfood
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Supersnelle tomatensoep met gnocchi

Total
16
Shares
0
0
16
0
0

Zijn we niet sommige dagen allemaal op zoek naar eten dat snel op tafel staat en dat je een instant fijn gevoel geeft terwijl je het eet? Ik in ieder geval wel! En met deze supersnelle tomatensoep met gnocchi heb ik wat dat betreft denk ik een knaller gevonden!

Deze ‘soep’ maak ik al tijden met pasta voor de dames, ze zijn er dol op! Maar omdat ik ook weleens wil variëren, koos ik deze keer voor gnocchi en dat was zo mogelijk nog lekkerder. Ik hou echt van die zachte bolletjes. Mijn liefde voor gnocchi gaat echt ver 🙈 Maar in deze soep is het ook echte en aanvulling.

Ik noem dit trouwens een soep, maar eigenlijk is het meer een dikke pastasaus. Superlekker! Wil je er meer een soep van maken? Voeg dan extra bouillon of kookroom toe. Lekker!

tomatensoep met gnocchi 1

Wat heb je nodig voor deze tomatensoep met gnocchi voor 3-4 personen?

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • mespunt chilipoeder
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 500 ml passata
  • 500 ml groentebouillon
  • 1 pak gnocchi
  • verse peterselie ter garnering
  • olie om in te bakken
  • peper en zout
tomatensoep met gnocchi2

Hoe maak je deze makkelijke soep?

  1. Snijd of pers de teentjes knoflook fijn. Snipper de ui. Rasp de courgette grof. Verwarm wat olijfolie in een grote kookpan en fruit hierin de ui en knoflook. Doe dit wat langer zodat de ui wat lichtbruine randjes krijgt.
  2. Voeg dan het chilipoeder, het gemberpoeder, de balsamicoazijn, de sojasaus en de geraspte courgette toe en roer door. Bak een paar minuten.
  3. Voeg dan de passata en de groentebouillon toe en breng aan de kook. Voeg de gnocchi toe en kook de soep totdat de gnocchi gaar is. Breng de soep dan op smaak met peper en zout.
  4. Dit is een dikke soep, bijna meer een pastasaus. Wil je een dunnere soep? Voeg dan extra bouillon toe.
  5. Garneer de soep met verse peterselie en dien ‘m meteen op.
0
0
16
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
bosbessencake1
  • Vegan
  • Zoet

Bosbessencake

Lees verder
Volgende artikel
Broodjes met spinazie, ei en ui1
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Broodjes met spinazie, ei en ui (en knoflookyoghurt)

Lees verder
Ook heel lekker
Simpele tomatensalade met burrata1
Lees verder
  • Lunch
  • Vegetarisch

Simpele tomatensalade met burrata

snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes
Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes

salade met blauwekaasdressing en avocado
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Salade met blauwekaasdressing en avocado

holiday platter 4
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Feestdagen

Holiday platter

de beste gebakken aardappels ooit
Lees verder
  • Avondeten
  • Feestdagen
  • Vegetarisch

De beste gebakken aardappels ooit

broodjes sweetchili-kip met zoetzure groenten1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Recepten

Broodjes sweetchili-kip met zoetzure groenten

pompoensoep met kokosmelk1
Lees verder
  • Avondeten
  • Recepten
  • Vegan
  • Vegetarisch

Pompoensoep met kokosmelk

Broodjes met spinazie, ei en ui1
Lees verder
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Broodjes met spinazie, ei en ui (en knoflookyoghurt)

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.