JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafรฉ Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafรฉ Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Instagram
Facebook
Pinterest
Cheesers met uienjam
  • Lunch
  • Ontbijt

Cheesers met uienjam

Total
107
Shares
1
0
106
0
0

Kennen jullie ze nog van vroeger? Cheesers! Pitabroodjes gevuld met jam en kaas die je warmmaakte in de oven? Eigenlijk is dat de nu zo populaire smaakcombinatie zout-zoet 1.0. Ik had er laatst zo’n zin in, dat ik een nieuwe, modernere versie bedacht: deze cheesers met uienjam!

Ja je leest het goed, uienjam. Ik ben er inmiddels verliefd op zo lekker is het! Door uien met suiker en balsamicoazijn zachtjes te laten pruttelen krijg je een heerlijk zoete jam met een lichte bite en een kleine hartige noot. Als je dat combineert met zoute kaas op een zacht, warm broodje weet je niet wat je meemaakt, zo lekker! Dus besloot ik het broodje meteen maar even op de foto te zetten en het recept met jullie te delen!

Cheesers met uienjam

Wat heb je nodig voor 4 cheesers met uienjam?

  • 2 rode uien
  • 30 gram boter
  • 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 4 pitabroodjes
  • 100 gram harde belegen geitenkaas

Cheesers met uienjam

Hoe maak je dit makkelijke Vega-lunchgerecht?

1. Snijd de uien in dunne, halve ringen.

2. Verwarm de boter in een middelgrote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de uiringen toe als de boter is gesmolten en fruit ze aan tot ze glazig zien.

3. Voeg dan de basterdsuiker en de balsamicoazijn toe en doe een deksel op de pan. Laat minimaal 20 minuten pruttelen. Hoe langer je ze laat pruttelen, des te lekkerder te worden.

4. Rasp de geitenkaas.

5. Snijd de pitabroodjes open en vul ze met de uienjam en de geraspte kaas. Verwarm ze dan kort op een grillpan of in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Serveer de pitabroodjes meteen. Lekker met wat sweetchilisaus of gewoon zo.

Cheesers met uienjam

1
0
106
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
zelf eiersalade maken
  • Borrel
  • Lunch
  • Ontbijt

Zelf eiersalade maken

Lees verder
Volgende artikel
Snelle spaghetti met courgette, pesto en burrata
  • Avondeten
  • Vegetarisch

Snelle spaghetti met courgetti en pesto

Lees verder
Ook heel lekker
Broodjes met spinazie, ei en ui1
Lees verder
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Broodjes met spinazie, ei en ui (en knoflookyoghurt)

tomatensoep met gnocchi 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Kidsfood
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Supersnelle tomatensoep met gnocchi

5x comfortfood 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

5x comfortfood (in opdracht)

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons1
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons

Snelle romige pasta met paprikasaus1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige pasta met paprikasaus

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes

gnocchi and cheese1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

‘Gnocchi and cheese’ met verstopte groenten

Romige tomaten-venkelsoep met ricotta4
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige tomaten-venkelsoep met ricotta en pestocroutons

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
TIP VOOR VANAVOND ๐Ÿ™Œโ 
ZOMER OP JE BORD! | De zomer is nog niet voorbij. Vanaf morgen barsten de hoge temperaturen weer los ๐Ÿ™Œ Tijd dus voor de zomerste salade van alle salades! โ 
TIJD VOOR IJS ๐Ÿฆ | De mussen kletteren weer van het dak de komende week ๐Ÿฅต Tijd dus voor makkelijk te maken ijs waar je een heerlijke kik van krijgt ๐Ÿ™Œ
KOM KOM KOMKOMMERSALADE โ 
ZIJN JULLIE AL GESMOLTEN ๐Ÿ˜Ž? โ 
WAT MIJN VRIEND EET NA EEN KOOKDAG...
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.