5x moederdagontbijtje

11 mei 2017 | Ontbijt

Doen jullie aan moederdag? En ben je nog op zoek naar een lekker ontbijtje om haar mee te verrassen? Zoek niet verder! Ik zette vijf heerlijke ontbijtjes voor jullie op een rij. Met voor iedere moeder wat wils. Let je moeder bijvoorbeeld op haar lijn? Maak dan heerlijke, suikervrije energierepen voor ‘r. Wil ze graag echt verwend worden? Dan zijn de eggs devaux iets voor haar. Kortom, voor iedere moeder een lekker moederdagontbijtje. Enjoy!

kaneelbroodjes

Moederdagontbijtje 1: kaneelbroodjes

Deze heerlijke kaneelbroodjes zijn echt mijn ultieme favoriet. Je kunt me echt niet blijer maken dan met deze kaneelbroodjes. En ik durf te beweren dat dat voor jouw moeder niet veel anders zal zijn. Het mooie is ook nog dat je deze kaneelbroodjes relatief eenvoudig op tafel zet. Weinig moeite, groot effect!

Wil je deze kaneelbroodjes voor je moeder op tafel zetten? Je vindt het recept voor deze goddelijke broodjes hier.

kaneelbroodjes

opgekloptei10

Moederdagontbijtje 2: eggs devaux

Is je moeder gek op eieren bij haar ontbijt? Dan heb ik het ideale moederdagontbijtje voor haar. Ik durf namelijk met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te zeggen dat ze nog niet heel vaak eggs devaux gegeten heeft. En laat dit nu een echt luxe ontbijtgerechtje zijn dat je met niet al te veel moeite op tafel zet. Het vergt wellicht wat oefening, maar voor de geoefende kok is dit ontbijtje een fluitje van een cent. En ben je geen geoefende kok? Gewoon ook proberen!

Je vindt het recept voor eggs devaux hier.

opgekoptei3

blueberrypancakes8

Moederdagontbijtje 3: blueberry pancakes

In dit rijtje konden natuurlijk mijn recent ontdekte blueberry pancakes niet ontbreken! Wat een traktatie zijn deze pancakes met bosbessen. En wat staan ze mooi op tafel! Je maakt gegarandeerd indruk met een stapel van deze pannenkoekjes. Zeker als je er de agavesiroop overheen schenkt waar je moeder bij is!

Je vindt het recept voor deze heerlijke pannenkoekjes hier.

blueberriepancakes11

Gezonde graanrepen

Moederdagontbijtje 4: gezonde, suikervrije energierepen

Let je moeder op haar lijn? Zet haar dan deze heerlijke, suikervrije energierepen voor. Hier kan ze heerlijk van snoepen zonder zich schuldig te voelen! En als je deze energierepen dan ook nog combineert met het recept hieronder maak je helemaal de blits 🙂

Je vindt het recept voor deze heerlijke repen hier.

repen2

Zomerse smoothie

Moederdagontbijtje 5: smoothie van mango, banaan en sinaasappel

Een heerlijke smoothie kon natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Dit is mijn favoriete smoothie en hij is zo enorm simpel dat je het recept bijna geen recept kunt noemen. Je zet deze smoothie dus in no time op tafel en tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van moeders.

Je vindt het recept voor deze heerlijke smoothie hier.

Zomerse smoothie

Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- én portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen