JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafรฉ Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafรฉ Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Instagram
Facebook
Pinterest
wentelteefjes van stokbrood
  • Lunch
  • Ontbijt

Wentelteefjes van stokbrood

Total
8
Shares
1
0
7
0
0

Okรฉ, sommige receptjes zijn gewoon te simpel om recepten genoemd te worden. Maar hey! Juist die simpele recepten zijn zo makkelijk op tafel te zetten ๐Ÿ™‚ Dus schuw ik er zeker niet voor om af en toe een cheat-receptje met jullie te delen. Helemaal als er op Instagram wordt gevraagd of ik het receptje alsjeblieft wil delen. Dus here we go! Te simpel, maar zooooo lekker: wententeefjes van stokbrood!

Ik maakte deze makkelijke wentelteefjes op een zondagochtend toen ik eigenlijk gezond wilde ontbijten maar ook zo’n trek had in iets lekkers. En aangezien we nog wat oud stokbrood hadden liggen, kokosmelk over hadden en er wat fruit op moest, kwam ik uit op dit lekkere ontbijtreceptje. Ik maakte al eerder deze wentelteefjes van (paas)stol en voeg daar graag nog een receptje aan toe. Zo lekker, gewoon proberen dit weekend!

wentelteefjes van stokbrood

Wat heb je nodig voor wentelteefjes van stokbrood voor 2 personen?

  • 6 dikke sneetjes (oud) stokbrood
  • 150 ml kokosmelk
  • 1 ei
  • 6 theelepels lichtbruine basterdsuiker

wentelteefjes van stokbrood

Hoe maak je dit makkelijke ontbijtje?

1. Doe de kokosmelk met het ei in een lage schaal. Mix met een vork totdat het een geheel is.

2. Verwarm een middelgrote koekenpan met een beetje olie op middelhoog vuur.

3. Leg de wentelteefjes in de schaal. Wacht een halve minuut en draai ze dan om. Verdeel over iedere bovenkant 1/2 theelepel basterdsuiker.

4. Leg de stukjes stokbrood vervolgens met de suikerkant naar beneden in de pan en bak ze zo’n 3-4 minuten totdat de onderkant bruin is.

5. Verdeel tijdens het bakken de resterende basterdsuiker over de andere kant van de wentelteefjes. Draai ze dan om en bak ze ook op de andere kant.

Serveer de wentelteefjes van stokbrood met vers fruit en eventueel wat poedersuiker.

1
0
7
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
  • Antwerpen

7 x eten in Berchem (Antwerpen)

Lees verder
Volgende artikel
crumble met zacht fruit
  • Dessert
  • Ontbijt
  • Zoet

Crumble met zacht fruit en passievrucht

Lees verder
Ook heel lekker
Broodjes met spinazie, ei en ui1
Lees verder
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Broodjes met spinazie, ei en ui (en knoflookyoghurt)

tomatensoep met gnocchi 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Kidsfood
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Supersnelle tomatensoep met gnocchi

5x comfortfood 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

5x comfortfood (in opdracht)

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons1
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons

Snelle romige pasta met paprikasaus1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige pasta met paprikasaus

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes

gnocchi and cheese1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

‘Gnocchi and cheese’ met verstopte groenten

Romige tomaten-venkelsoep met ricotta4
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige tomaten-venkelsoep met ricotta en pestocroutons

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
GOEIEMORGEN ๐Ÿ™Œ โ 
TIP VOOR VANAVOND ๐Ÿ™Œโ 
ZOMER OP JE BORD! | De zomer is nog niet voorbij. Vanaf morgen barsten de hoge temperaturen weer los ๐Ÿ™Œ Tijd dus voor de zomerste salade van alle salades! โ 
TIJD VOOR IJS ๐Ÿฆ | De mussen kletteren weer van het dak de komende week ๐Ÿฅต Tijd dus voor makkelijk te maken ijs waar je een heerlijke kik van krijgt ๐Ÿ™Œ
KOM KOM KOMKOMMERSALADE โ 
ZIJN JULLIE AL GESMOLTEN ๐Ÿ˜Ž? โ 
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.