JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
  • Borrel
  • Vegetarisch

Nacho’s Texan style

Total
2
Shares
0
0
2
0
0

Een kleine bekentenis: er zijn dagen waarop ‘de man’ en ik allebei geen zin hebben om te koken. We wagen ons op dat soort dagen dan ook echt niet in de keuken. Op de helft van die avonden grijpen we naar de iPad om via Thuisbezorgd toch wat eten te krijgen. Op de andere helft eten we dit, nacho’s Texan style. Lekkerder dan op deze manier krijg je nacho’s namelijk niet: warm, onder de gesmolten mozzarella en pittig dankzij de jalapeño. En zo gemaakt. Wat wil je nog meer? Jammie.

Deze nacho’s eten we eigenlijk altijd met guacamole en creme fraiche, een ideale combinatie. En dankzij de guacamole heb ik altijd nog het idee iets gezonds te eten. Deze nacho’s zijn overigens ook heel erg lekker als borrelhap. Probeer maar 🙂 Enjoy!

nachos3

Wat heb je nodig voor nacho’s Texan style?

  • Je favoriete nacho’s – ongeveer 3/4 zak
  • 1 bol mozzarella
  • 30 gram parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 tomaat, zaadjes verwijderd, in kleine blokjes
  • 1 ingemaakte jalapeño, in dunne ringetjes
  • Koriander, in kleine stukjes

Verder nodig

  • Ovenschaal

Nacho's texan style

Hoe maak je deze heerlijke borrelhap?

1. Verwarm de oven voor op 180 graden

2. Verdeel 1/3 van je nacho’s over de bodem van je ovenschaal

3. Verdeel de helft van je tomatenblokjes en de helft van de jalapeñoringetjes over je chips. Verdeel 1/3 van je mozzarellabol in stukjes over de chips. Doe dat ook met 1/3 van de parmezaanse kaas.

4. Verspreid nu weer 1/3 van je nacho’s over de onderlaag en strooi hier de andere helft van de tomatenblokjes en de jalapeñoringetjes over heen.

5. Strooi nu weer 1/3 van de parmezaanse kaas en 1/3 van de mozzarella over de laag chips.

6. Eindig met nog een laag chips en met de resterende parmezaanse kaas en mozarella.

7. Zet de schaal 10-15 minuten in de oven. Check na een minuut of 8 of de mozzarella niet te donker kleurt. Gaat het te langzaam? Zet dan de schaal onder de grill.

8. Verdeel voor het serveren de koriander over de nacho’s.

Nacho's texan style

0
0
2
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Gerelateerde onderwerpen
  • avocado
  • borrel
  • kaas
  • nachos
Vorige artikel
  • Lunch
  • Vegetarisch

Lunchtip: geroosterde tomaatjes en ricotta met tijm-balsamicodressing

Lees verder
Volgende artikel
Behind the Scenes JoorKitchen
  • Persoonlijk

Behind the scenes: februari 2017

Lees verder
Ook heel lekker
Simpele tomatensalade met burrata1
Lees verder
  • Lunch
  • Vegetarisch

Simpele tomatensalade met burrata

snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes
Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes

salade met blauwekaasdressing en avocado
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Salade met blauwekaasdressing en avocado

Midden-Oosterse borrelplank1
Lees verder
  • Borrel
  • Feestdagen

Midden-Oosterse borrelplank

holiday platter 4
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Feestdagen

Holiday platter

de beste gebakken aardappels ooit
Lees verder
  • Avondeten
  • Feestdagen
  • Vegetarisch

De beste gebakken aardappels ooit

pompoensoep met kokosmelk1
Lees verder
  • Avondeten
  • Recepten
  • Vegan
  • Vegetarisch

Pompoensoep met kokosmelk

Broodjes met spinazie, ei en ui1
Lees verder
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Broodjes met spinazie, ei en ui (en knoflookyoghurt)

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.