Iced coconut latte

27 jun 2020 | Drankjes

Zo lieve mensen! Ik ben nog compleet aan het bijkomen van alle reacties die ik gekregen heb op mijn zwangerschapsaankondiging! Meer dan 400 reacties heb ik ontvangen, via DM, de mail, Facebook, app en nog meer. Ik heb nog lang niet iedereen een reactie terug kunnen geven, zo overweldigend was het. Dank jullie wel! En om jullie te bedanken, zet ik graag dit supersimpele recept voor iced coconut latte online!

Wie mij namelijk volgt via mijn Instagram-pagina weet dat ik inmiddels helemaal verzot ben op iced coconut latte. Of je het een craving kan noemen, weet ik niet. Maar lekker vind ik ‘m wel. En ik maak ‘m vaak zelf thuis. En omdat dat zo’n lekker en makkelijk receptje is, deel ik dit recept heel graag met jou! Komt ‘ie!

Iced coconut latte

Wat heb je nodig voor 1 iced coconut latte?

  • 1 espresso
  • 150 ml kokosmelk
  • 50 – 100 ml kokos- of havermelk (of gewone melk
  • ijsblokjes

iced coconut latte

Hoe maak je deze lekkere ijskoffie met kokossmaak?

1. Zet een espresso en laat deze vervolgens (in de koelkast) afkoelen.

2. Doe enkele ijsblokjes in een glas.

3. Schenk hierover de kokosmelk.

4. Schuim de overige kokosmelk of havermelk (of andere melk van je keuze) koud op. Dit kan in een melkopschuimer of met de hand. Schenk de opgeschuimde melk vervolgens in het glas.

Serveer meteen.

Iced coconut latte

Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- én portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen