JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood cake chocola delft diner ei foodie fruit gezond groente groenten hotspot hotspots italiaans kaas karamel kerst kerstmis kip koek lunch man mexicaans ontbijt oven pannenkoeken pasta recept rijst soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Total
7
Shares
1
0
6
0
0

WINACTIE | Ik heb nu zoiets leuks! Enige tijd geleden werd ik gevraagd om een tosti te ontwikkelen voor Happy Tosti in Delft. In het kader van Nationale week zonder vlees die volgende week is van 11 t/m 17 maart. In die week staat onderstaande tosti op het menu! Supergaaf toch? Ik bedacht een heerlijke tosti met zachte en friszoete en lichtpittige smaken. Deze tosti voor Happy Tosti heb ik daarom ‘Spring is coming’ genoemd.

WAT KUN JE WINNEN? Ik mag 8 mensen meenemen op een late-middaglunch bij Happy Tosti in Delft op dinsdag 12 maart aanstaande. Je luncht dan samen met mij en 8 anderen en we gaan deze heerlijke tosti proeven en lekker drinken en praten. Wil je meedoen? Ga dan naar mijn Instagrampagina en laat een reactie achter!. Ik kies 8 mensen uit die met me mee mogen 🙂 Gaaf toch?

Kun je niet op 12 maart? Maak dan zelf deze heerlijke tosti thuis.

Tosti Happy Tosti

Wat heb je nodig voor 2 tosti’s Spring is coming?

  • 4 sneeën brood
  • 6 plakjes Quorn kipfilet
  • 1/2 ui
  • 1 eetlepel azijn
  • 1 eetlepel suiker
  • 1/2 komkommer (zonder de zaadlijsten)
  • 80 gram geitenkaas
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel zoete chilisaus

Tosti Happy Tosti

Hoe maak je deze lekkere, lentetosti?

1. Maak allereerst de zoetezure ui. Snijd hiervoor de ui in dunne, halve ringen. Meng ze in een kommetje met het azijn en de suiker. Roer goed door en zet even weg.

2. Maak de chilimayonaise door de mayonaise te mengen met de zoete chilisaus. Snijd de komkommer in plakjes.

3. Maak je tosti’s op door op 2 sneeën brood de helft van de geitenkaas te verdelen. Verdeel daaroverheen de plakjes komkommer, de plakjes Quorn, de zoetzure ui. Maak de tosti’s af door de rest van de geitenkaas erover te verdelen. Leg dan de andere boterhammen erbovenop.

4. Verwarm een grillpan op hoog vuur. Leg de tosti’s erin als de pan op temperatuur is. Bak de tosti’s aan beide kanten zo’n 5 minuten totdat ze bruin zijn en je de grillstrepen ziet. Keer de tosti’s dan om en bak ook aan de andere kant een minuut of 5.

Serveer de tosti’s met de chilimayonaise.

happy tosti

Meer weten over waarom ik met bepaalde merken samenwerk? Lees dan hier mijn disclaimer!

1
0
6
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
ontbijtcake a la Kek Delft
  • Ontbijt
  • Zoet

Ontbijtcake a la Kek Delft

Lees verder
Volgende artikel
zomerse plaattaart
  • Avondeten
  • Vegetarisch

Simpele, zomerse plaattaart met courgette en mascarpone

Lees verder
Ook heel lekker
Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Pita’s met krokant gebakken aubergine en sriracharoom

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm

salade met halloumi in hot honey1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Salade met halloumi in hot honey

Romige gnochi met pesto en spinazie1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige gnocchi met pesto en spinazie

Naan met kip, avocado en zoetzure ui1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch

Naan met kip, avocado en zoetzure ui

snelle lunch met geroosterde druiven
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Snelle lunch met geroosterde druiven

hot honey 1
Lees verder
  • Lunch
  • Recepten
  • Vegetarisch

Hot honey

Simpele tomatensalade met burrata1
Lees verder
  • Lunch
  • Vegetarisch

Simpele tomatensalade met burrata

2 reacties
  1. Andrea schreef:
    13 maart 2019 om 4:00 pm

    Joor! Wat was ‘ie lekker! Vond het heel erg gezellig dat ik mocht komen gisteren.

    Beantwoorden
    1. JoorKitchen schreef:
      14 maart 2019 om 11:04 pm

      Jaaaa supergezellig dat je er was! Thanks dat je langskwam <3

      Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gewoon zomaar, omdat ik blij (en zen) word van deze vibe 🤗 66 13
ALS JE DOET WAT JE DEED....⁠ 91 8
WAAROM JE ALTIJD JE HOOFD MOET SHOWEN⁠ 126 8
HELP! HORECA GEZOCHT 😍⁠ 98 15
KNOFLOOK-HONINGBAGELS MET EI 🙌⁠ 127 21
JE BOEKT EEN FOTOGRAAF EN JE KRIJGT.... 82 10
JoorKitchen
Foodcontent, -fotografie en receptontwikkeling

Input your search keywords and press Enter.