Snelle chocolademousse met Amarula

22 dec 2021 | Feestdagen, Zoet

Ben je op zoek naar een mega-easy lastminute toetje voor kerst dat je in een handomdraai in elkaar zet? Dan zit je goed met deze snelle chocolademousse met Amarula! Je hebt er bijna niks voor nodig, zet het toetje in een handomdraai in elkaar en je kunt dit toetje heel makkelijk van tevoren maken en op de avond zelf afmaken. Supermakkelijk dus!

Ik gebruikte voor dit toetje enkele producten uit de Foodybox van @kroonophetwerk voor, maar je kunt dit ook prima met soortgelijke producten maken 👌Dus kies voor gewone chocolademelk of zelfgemaakte chocolademelk. En kies je favoriete fruitcompote! Kersen uit blik zijn hier bijvoorbeeld ook erg lekker bij! Snel proberen dus 😊

Snelle chocolademousse met Amarula1

Wat heb je nodig voor deze snelle chocolademousse met Amarula voor 4 personen?

Snelle chocolademousse met Amarula3

Hoe maak je dit makkelijke toetje voor de feestdagen?

  1. Meng de chocolademelk met de Amarula.
  2. Bereid dan de gelatine voor koude bereiding volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Meng vervolgens de gelatine door de chocolademelk. Roer goed door en giet de chocolademelk dan in glaasjes.
  4. Laat de chocomousse minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  5. Schep voor het serveren enkele theelepels fruitcompote op de chocolademousse en garneer de snelle chocolademousse met Amarula en fruitcompote met vers fruit.
  6. Serveer meteen.
Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- én portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen