Makkelijk valentijnshapje met Oreo

10 feb 2019 | Feestdagen, Zoet

Je hebt uiteraard alles over voor je grote liefde. Maar soms is het fijn – zeker als je het druk hebt – als je die liefde soms iets praktischer kunt tonen. Dat is wat dit makkelijke valentijnshapje met Oreo zo handig maakt. Want nog een kleine week en het is Valentijn. Doe ik eigenlijk al jaren niets meer mee – sorry schat! – omdat ik het onzin vind. Maar ja, een klein gebaar kan ik altijd wel maken. En jij nu ook!

Eigenlijk kan ik deze makkelijke valentijnshapjes geen echt recept noemen, het is dan ook meer een valentijnstip. Maar doe er vooral je voordeel mee! Kleine moeite, groots effect 🙂

valentijnshapje met Oreo

Wat je nodig voor 12 stuks van dit makkelijke valentijnshapje met oreo?

  • 1 rol Oreokoekjes aardbei-cheesecake
  • 1 reep Tony Chocolonely’s knettersuiker en framboos
  • handje roze muisjes of gevriesdroogde aardbeien

valentijshapje met Oreo

Hoe maak je dit makkelijke Valentijnshapje?

1. Smelt de chocolade au bain marie. Zet een rooster klaar en zorg dat de muisjes en / of de aardbeien klaarliggen. Snijd eventueel de gevriesdroogde aardbeien in wat kleinere stukjes.

2. Dip de Oreo’s tot de helft in de chocolade. Leg ze op een rooster en strooi er meteen wat muisjes of aardbeien overheen.

3. Laat de Oreo’s opdrogen en deel ze vervolgens uit aan je grote liefde!

valentijnshapje

Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- ĂŠn portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen