JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood cake chocola delft diner ei foodie fruit gezond groente groenten hotspot hotspots italiaans kaas karamel kerst kerstmis kip koek lunch man mexicaans ontbijt oven pannenkoeken pasta recept rijst soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Total
22
Shares
0
0
22
0
0

Vegetariers blijven nogal eens achter als het om luxe (kerst)menu’s gaat. Op de een of andere manier lukt het niet iedereen om een totaal vegetarisch kerstmenu te bedenken. Het is natuurlijk ook lastig: bij veel luxe menu’s horen nu eenmaal echte vleesschotels. Rollade, stoofschotels of een heel dier uit de oven – het equivalent daarvan onder de vegetarische gerechten is niet altijd makkelijk te vinden.

Daarom, en omdat ik het gewoon heel leuk en lekker vind, voor iedereen die op zoek is naar heerlijke, vega gerechten dit vegetarisch kerstmenu. Met heerlijke gerechten!

Lijkt het je wat om dit menu op tafel te zetten? Scroll dan in ieder geval naar beneden voor de boodschappenlijsten voor 4 en 6 personen. Ben je meteen in 1x klaar!

Indiase zoete-aardappelsoep Feel Good Food

Vegetarisch kerstmenu?

In dit vegetarische menu vind je 4 gerechten: een heerlijk zachte currysoep om mee te starten, een fantastische strudel en een frisse salade als hoofdgerecht en als toetje de toetjes onder de toetjes. De boodschappenlijst voor dit menu vind je onderaan dit artikel!

Voorgerecht: zoete-aardappelsoep

Indiase zoete-aardappelsoep Feel Good Food

Dit vegetarisch kerstmenu starten we met een heerlijk romige, licht-pittige currysoep van zoete aardappel uit Feel Good Food van Uit Paulines Keuken. Een ideale soep om mee te starten en ook een makkelijke soep: je kunt ‘m prima van tevoren maken! Ideaal voor met Kerst. Het recept voor deze heerlijke soep vind je hier.

Hoofdgerecht: vegetarische strudel en heerlijke salade

vegetarische strudel JoorKitchen

Voor de hoofdgang van dit menu maak je twee gerechten: de allerlekkerste vegetarische strudel ooit en een heerlijke, Italiaanse salade. De strudel kun je een dag van tevoren maken en op kerstavond zelf 15 minuten opwarmen in de oven op 160 graden (eventueel met een stukje aluminiumfolie eroverheen tegen het te donker worden). Easy does it!

Italiaanse salade JoorKitchen

Nagerecht: mango-bitterkoekjesverrassing

Mango-bitterkoekjestoetje

Als toetje zet je een van mijn favo toetjes op tafel: dit toetje van mango en bitterkoekjes. De frisse smaak van dit toetje is ideaal na de wat aardse smaken van het voor- en hoofdgerecht. En hoewel het recept heel simpel is, is dit echt een feestje op tafel.

Boodschappenlijsten!

    • De boodschappenlijst voor dit menu voor 4 personen vind je hier: Boodschappenlijst vegetarisch kerstmenu 4 personen
    • De boodschappenlijst voor dit menu voor 6 personen vind je hier: boodschappenlijst vegetarisch kerstmenu 6 personen

Mango-bitterkoekjestoetje

0
0
22
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Gerelateerde onderwerpen
  • kerst
  • menu
  • vegetarische
Vorige artikel
Indiase zoete-aardappelsoep Feel Good Food
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Indiase zoete-aardappelsoep uit Feel Good Food

Lees verder
Volgende artikel
Lavacakejes JoorKitchen
  • Feestdagen
  • Zoet

Lavacakejes

Lees verder
Ook heel lekker
Huevos rancheros met vegan bacon
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Huevos rancheros met vegan bacon

Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Pita’s met krokant gebakken aubergine en sriracharoom

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm

salade met halloumi in hot honey1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Salade met halloumi in hot honey

Romige gnochi met pesto en spinazie1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige gnocchi met pesto en spinazie

Naan met kip, avocado en zoetzure ui1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch

Naan met kip, avocado en zoetzure ui

snelle lunch met geroosterde druiven
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Snelle lunch met geroosterde druiven

snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes
Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SNELLE SOBALUNCH 😍⁠ 70 3
OMDAT IK WEER veel te weinig van het werk gedeeld heb dat ik de afgelopen weken gemaakt heb, een foto van dit heerlijke ijs van @chefcookie ter compensatie 😍⁠ 110 8
ETEN MET JE DUIM 👍️ - DIT IS WAT GOEDE HORECAFOTOGRAFIE DOET #2⁠ 94 7
VOOR WIE DIT NODIG HEEFT⁠ 185 24
HOE KAN IK JE HELPEN?  112 18
WAAR IS DE IK IN JOUW ONDERNEMERSCHAP? ⁠ 112 17
JoorKitchen
Foodcontent, -fotografie en receptontwikkeling

Input your search keywords and press Enter.