JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
  • Avondeten
  • Feestdagen

Kerstmenu 2: vegetarisch kerstmenu

Total
22
Shares
0
0
22
0
0

Vegetariers blijven nogal eens achter als het om luxe (kerst)menu’s gaat. Op de een of andere manier lukt het niet iedereen om een totaal vegetarisch kerstmenu te bedenken. Het is natuurlijk ook lastig: bij veel luxe menu’s horen nu eenmaal echte vleesschotels. Rollade, stoofschotels of een heel dier uit de oven – het equivalent daarvan onder de vegetarische gerechten is niet altijd makkelijk te vinden.

Daarom, en omdat ik het gewoon heel leuk en lekker vind, voor iedereen die op zoek is naar heerlijke, vega gerechten dit vegetarisch kerstmenu. Met heerlijke gerechten!

Lijkt het je wat om dit menu op tafel te zetten? Scroll dan in ieder geval naar beneden voor de boodschappenlijsten voor 4 en 6 personen. Ben je meteen in 1x klaar!

Indiase zoete-aardappelsoep Feel Good Food

Vegetarisch kerstmenu?

In dit vegetarische menu vind je 4 gerechten: een heerlijk zachte currysoep om mee te starten, een fantastische strudel en een frisse salade als hoofdgerecht en als toetje de toetjes onder de toetjes. De boodschappenlijst voor dit menu vind je onderaan dit artikel!

Voorgerecht: zoete-aardappelsoep

Indiase zoete-aardappelsoep Feel Good Food

Dit vegetarisch kerstmenu starten we met een heerlijk romige, licht-pittige currysoep van zoete aardappel uit Feel Good Food van Uit Paulines Keuken. Een ideale soep om mee te starten en ook een makkelijke soep: je kunt ‘m prima van tevoren maken! Ideaal voor met Kerst. Het recept voor deze heerlijke soep vind je hier.

Hoofdgerecht: vegetarische strudel en heerlijke salade

vegetarische strudel JoorKitchen

Voor de hoofdgang van dit menu maak je twee gerechten: de allerlekkerste vegetarische strudel ooit en een heerlijke, Italiaanse salade. De strudel kun je een dag van tevoren maken en op kerstavond zelf 15 minuten opwarmen in de oven op 160 graden (eventueel met een stukje aluminiumfolie eroverheen tegen het te donker worden). Easy does it!

Italiaanse salade JoorKitchen

Nagerecht: mango-bitterkoekjesverrassing

Mango-bitterkoekjestoetje

Als toetje zet je een van mijn favo toetjes op tafel: dit toetje van mango en bitterkoekjes. De frisse smaak van dit toetje is ideaal na de wat aardse smaken van het voor- en hoofdgerecht. En hoewel het recept heel simpel is, is dit echt een feestje op tafel.

Boodschappenlijsten!

    • De boodschappenlijst voor dit menu voor 4 personen vind je hier: Boodschappenlijst vegetarisch kerstmenu 4 personen
    • De boodschappenlijst voor dit menu voor 6 personen vind je hier: boodschappenlijst vegetarisch kerstmenu 6 personen

Mango-bitterkoekjestoetje

0
0
22
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Gerelateerde onderwerpen
  • kerst
  • menu
  • vegetarische
Vorige artikel
Indiase zoete-aardappelsoep Feel Good Food
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Indiase zoete-aardappelsoep uit Feel Good Food

Lees verder
Volgende artikel
Lavacakejes JoorKitchen
  • Feestdagen
  • Zoet

Lavacakejes

Lees verder
Ook heel lekker
snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes
Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes

salade met blauwekaasdressing en avocado
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Salade met blauwekaasdressing en avocado

Midden-Oosterse borrelplank1
Lees verder
  • Borrel
  • Feestdagen

Midden-Oosterse borrelplank

Pavlova met sinaasappel, kaneel en maple syrup1
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Pavlova met sinaasappel, kaneel en maple syrup

holiday platter 4
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Feestdagen

Holiday platter

de beste gebakken aardappels ooit
Lees verder
  • Avondeten
  • Feestdagen
  • Vegetarisch

De beste gebakken aardappels ooit

stoofperen
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Snelle stoofpeertjes met koffiemascarpone

makkelijk banoffeetaartje
Lees verder
  • Feestdagen
  • Zoet

Makkelijk banoffeetaartje

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.