JoorKitchen
  • Home
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
Instagram
Facebook
Pinterest
  • Feestdagen
  • Lunch
  • Vegetarisch

De lekkerste omelet ooit

Total
14
Shares
0
0
14
0
0

Oh oh oh, jongens! Ik heb nu iets lekkers gevonden! Deze omelet wordt echt de lekkerste omelet die je ooit geproefd hebt. Ideaal voor de lunch, brunch of gewoon tussendoor. Doordat je het eiwit van de eidooier scheidt, is deze omelet bijzonderder dan de gewone omelet. En de gruyere en bieslook maken deze omelet echt waanzinnig lekker.

Omelet eet ik trouwens zelden. Als ik mag kiezen, eet ik ei liever gekookt of gepocheerd of als roerei. Of verwerkt in een ander gerecht: een chocoladetaart of een cake 😉 En eieren eet ik eigenlijk nooit op brood. Die combi werkt absoluut niet voor mij. Maar deze omelet vind ik heerlijk. Hoe eten jullie je omelet het liefst?

Het idee voor het scheiden van eiwit en eidooier kwam ik ergens tegen in een filmpje op YouTube. Ik had er nooit aan gedacht om dat te doen, maar nu ik weet hoe makkelijk het is en hoeveel lekkerder je omelet wordt, bak ik een omelet nooit meer anders. Ik denk dat dat ook voor jullie geldt als jullie dit recept geprobeerd hebben. Enjoy!

 omeletpasen9

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • 4 eieren
  • 1 bakje bieslook
  • 80 gram gruyerekaas, geraspt
  • peper en zout
  • olijfolie

omeletpasen2

Hoe maak je deze lekkerste omelet ooit?

1. Breek de eieren een voor een in 2 bakjes per ei. De eidooier gaat in het ene bakje, het eiwit in het andere.

2. Zet een koekenpan op laag vuur. Doe er vervolgens een beetje olijfolie in.

3. Voeg 20 gram gruyerekaas en 5 in stukjes geknipte stengeltjes bieslook bij het eiwit. Klop goed door elkaar.

4. Schenk daarna het eiwit in de pan en bak een minuut of 2 totdat het eiwit begint te stollen.

5. Giet voorzichtig het eigeel op het eiwit en bak nog een minuutje door.

6. Breng als laatste de omelet op smaak met peper en zout.

Serveer de lekkerste omelet ooit op brood of gewoon zo. Je weet niet wat je proeft!

omeletpasen1

omeletpasen6

0
0
14
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Gerelateerde onderwerpen
  • ei
  • lunch
  • omelet
Vorige artikel
croissant met ei
  • Feestdagen
  • Lunch
  • Vegetarisch

Lunchtip: gebakken ei in croissant

Lees verder
Volgende artikel
  • Feestdagen
  • Lunch
  • Ontbijt

Eggs devaux

Lees verder
Ook heel lekker
Broodjes met spinazie, ei en ui1
Lees verder
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Broodjes met spinazie, ei en ui (en knoflookyoghurt)

tomatensoep met gnocchi 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Kidsfood
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Supersnelle tomatensoep met gnocchi

Vegan romige soep vol groenten1
Lees verder
  • Avondeten
  • Vegan
  • Vegetarisch

Vegan romige soep vol groenten

5x comfortfood 1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

5x comfortfood (in opdracht)

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons1
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons

Snelle romige pasta met paprikasaus1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige pasta met paprikasaus

pasta rode saus met verstopte groenten1
Lees verder
  • Avondeten
  • Vegetarisch

Pasta rode saus met verstopte groenten

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Tosti met zachte ui, kaas en gebakken kappertjes

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
FOTODUMP BIJKLETSLUNCH⁠
TIJD VOOR ZOMERSE PANZANELLA 😍⁠
COOOOOOKKKKKIEEEEEE DDDDDOOOOUUUGGGHHHH 😍😍⁠
De verliefdheid ontbrandde toen ik er het minst op zat te wachten...⁠
HEB JE EEN PORTFOLIO? ⁠
FOTODUMP ZEELAND 🤩 ⁠
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.