Ontbijtplank voor de feestdagen

13 nov 2021 | Feestdagen, Lunch, Ontbijt

Ben je nog op zoek naar een lekker makkelijk ontbijtidee voor de feestdagen? Zoek niet verder! Deze ontbijtplank voor de feestdagen is echt het beste idee dat ik kan bedenken. Ik kwam een soortgelijk idee tegen in de krochten van Pinterest en vond het meteen een topidee.

Waarom ik dit zo’n topidee vind? Omdat ik enorme fan ben van planken, of dat nu borrelplanken, tapasplanken of een ander plank gevuld meten eten is. Ik hou van afwisseling in een maaltijd en het liefst heb ik zoveel mogelijk afwisseling. Zodat ik van van alles en nog wat kan proeven en zoveel mogelijk smaken en texturen in een maaltijd tegenkom.

Deze ontbijtplank voor de feestdagen doet just that! En je kunt ‘m vullen met van alles en nog wat. Zo heb je instant een feestgevoel en het kost je niet eens ontzettend veel moeite. Wat je allemaal op de plank kan leggen, zet ik hieronder op een rijtje. Voor nu wens ik je alvast een heel mooie feestperiode toe!

ontbijtplank voor de feesrdagen

Hoe stel je een ontbijtplank voor de feestdagen samen?

ontbijtplank voor de feestdagen
ontbijtplank voor de feestdagen4
Amanda de Bruin

Over JoorKitchen

Ik ben Joor. Food-, horeca- én portretfotograaf.

Mijn natuurlijke neiging is helpen. Dus heb ik me lange tijd afgevraagd: hoe kan ik met wat ik het allerliefste doe iemand anders helpen? Inmiddels weet ik het: ik help het MKB en de horeca met het zichtbaar maken van de unieke verhalen en producten van deze bedrijven door sprekend beeld te schieten.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen