JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafรฉ Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafรฉ Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Instagram
Facebook
Pinterest
pumpkin spice granola
  • Ontbijt
  • Zoet

Pumpkin spice – granola

Total
4
Shares
0
0
4
0
0

Het is tijd voor een heerlijke granola! Ik ben namelijk fan van ontbijtjes en zeker van granola! Je vindt bijvoorbeeld deze heerlijke pangranola en deze makkelijk te maken granola op mijn site. En nu is het tijd voor deze heerlijke pumpkin spice granola! Je maakt ‘m heel makkelijk zelf in je eigen oven.

Ik ben gek op de echte pumpkin spice, maar helaas is deze kruidenmix niet op veel plekken te krijgen. Maar, je maakt deze mix ook makkelijk zelf! Het oorspronkelijke recept voor pumpkin spices is nog wat uitgebreider, maar ik heb gekozen voor een kleinere selectie aan kruiden. Net zo lekker trouwens! Ik at deze granola met – aanrader! – havermelk in normale รฉn in opgeklopte vorm. Ja, dat is dus superlekker! Probeer maar eens! En uiteraard is deze heerlijke granola ook gewoon heel lekker met yoghurt of kwark. Have fun!

pumpkin spice granola

Wat heb je nodig voor 1 batch pumpkin spice granola?

  • 150 gram havermout
  • 50 gram amandelstiften
  • 50 gram gepofte spelt (of, als je dat niet hebt, extra havermout)
  • 2 eetlepels bruine basterdsuiker
  • 1/2 eetlepel kaneel
  • 1 theelepel gember
  • 1/2 theelepel nootmuskaat
  • 1/2 theelepel gemalen kruidnagel
  • 1/4 theelepel piment
  • 3 eetlepels agavesiroop of honing
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eiwit
  • 50 gram pompoenpitten
  • 50 gram rozijnen
  • pumpkin spice granola
  • pumpkin spice granola

Hoe maak je deze lekkere homemade granola?

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de havermout, de amandelstiften en de spelt in een grote kom.
  3. Meng in een klein kommetje de suiker, de kruiden en de agavesiroop en olijfolie.
  4. Giet vervolgens de kruidenmix bij de havermoutmix en meng goed door. Meng er vervolgens het eiwit doorheen.
  5. Verdeel de granola over de bakplaat en druk goed aan met een houten lepel. Zet de bakplaat in de oven en bak de granola 20-25 minuten in de oven.
  6. Voeg halverwege de pompoenpitten toe.
  7. Haal de bakplaat na 20-25 minuten uit de oven en laat de granola minimaal 30 minuten afkoelen. Kom er in de tussentijd niet aan!
  8. Meng als laatste de rozijnen door de granola.
pumpkin spice granola
0
0
4
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
snelle pita's met komkommer en avocadoroom
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Snelle pita’s met komkommer en avocadoroom (Fast food, Fast shoot)

Lees verder
Volgende artikel
Flatbreads met pompoen, kikkererwten en zoetzure ui
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Flatbreads met pompoen, kikkererwten en zoetzure ui – Fast food, Fast shoot

Lees verder
Ook heel lekker
Broodjes met spinazie, ei en ui1
Lees verder
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Broodjes met spinazie, ei en ui (en knoflookyoghurt)

bosbessencake1
Lees verder
  • Vegan
  • Zoet

Bosbessencake

speltkoeken1
Lees verder
  • Zoet

Speltkoeken met chocola

Smoothiebowl met avocado en cacao1
Lees verder
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegan

Smoothiebowl met avocado en cacao

Groentesandwich met 'Green-godess'-spread3
Lees verder
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegan
  • Vegetarisch

Groentesandwich met ‘Green-godess’-spread

Eggs Benedict3
Lees verder
  • Feestdagen
  • Lunch
  • Ontbijt

Makkelijke Eggs Benedict op croissant

Cake met oliebollen en pretzels
Lees verder
  • Feestdagen
  • Zoet

Cake met oliebollen en pretzels

Snelle chocolademousse met Amarula1
Lees verder
  • Feestdagen
  • Zoet

Snelle chocolademousse met Amarula

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
GOEIEMORGEN ๐Ÿ™Œ โ 
TIP VOOR VANAVOND ๐Ÿ™Œโ 
ZOMER OP JE BORD! | De zomer is nog niet voorbij. Vanaf morgen barsten de hoge temperaturen weer los ๐Ÿ™Œ Tijd dus voor de zomerste salade van alle salades! โ 
TIJD VOOR IJS ๐Ÿฆ | De mussen kletteren weer van het dak de komende week ๐Ÿฅต Tijd dus voor makkelijk te maken ijs waar je een heerlijke kik van krijgt ๐Ÿ™Œ
KOM KOM KOMKOMMERSALADE โ 
ZIJN JULLIE AL GESMOLTEN ๐Ÿ˜Ž? โ 
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.