JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
bruschetta met geitenkaas
  • Borrel
  • Feestdagen

Bruschetta met geitenkaas

Total
11
Shares
0
0
11
0
0

Geitenkaas is ideaal voor op toast, sandwiches of zoals hier op bruschetta’s. Misschien denk je er niet meteen aan, maar juist geitenkaas leent zich heel goed voor allerlei heerlijke toppings. Deze bruschetta met geitenkaas zijn een must try, helemaal met Oud & Nieuw!

Wat vind je bijvoorbeeld van de combinatie honinggeitenkaas, knapperige, zoute bacon en walnoten? Drizzle er nog een beetje stroop overheen en je hebt de ideale combinatie van zout, zoet, fris en romig! Of loop je warmer voor heerlijk zoete, warme druiven in combinatie met geitenkaasspread? Voeg wat verse tijm toe en je hebt niet alleen een bijzondere, maar ook een bijzonder lekkere combinatie!

Geitenkaas niet helemaal jouw cup of tea? Dan is misschien dit hartige hapje met kaas of deze vegetarische borrelplank iets voor jou!

Ingrediënten voor 12 bruschetta’s met geitenkaas

1 ciabatta

100 gram druiven

3 takjes tijm

1 bakje geitenkaasspread

6 plakken ontbijtspek

1 bakje geitenkaasschijfjes

handje walnoten

bruschetta met geitenkaas

Bereiding bruschetta met geitenkaas en druiven

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwarm een grillpan of koekenpan op middelhoog vuur. 

2. Snijd 1/2 ciabatta in 6 stukken. Grill deze stukken aan beide kanten op de hete grillpan of in de hete koekenpan. 

3. Leg de druiven in de voorverwarmde oven en rooster ze in 5-8 minuten warm en zacht. 

4. Laat de geroosterde ciabatta en druiven kort afkoelen. Besmeer de geroosterde ciabatta met de Bettinespread. 

5. Verdeel de geroosterde druiven over de bruschetta’s en verdeel hierover de verse tijm.  

Bereiding bruschetta met geitenkaas, bacon en stroop

1. Verwarm twee koekenpannen of een koekenpan en grillpan op middelhoog vuur. 

2. Snijd 1/2 ciabatta in 6 stukken. Grill deze stukken aan beide kanten op de hete grillpan of in de hete koekenpan. 

3. Bak de plakken ontbijtspek in de hete koekenpan totdat ze knapperig zijn. Laat ze kort afkoelen op een stukje keukenpapier. 

4. Besmeer de geroosterde ciabatta’s met de Bettineschijfjes. 

5. Verdeel de plakjes bacon over de bruschetta en schenk een beetje (pannenkoeken)stroop over de bruschetta’s. 

bruschetta met geitenkaas
0
0
11
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
semifreddo met granaatappel en witte chocola
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Semifreddo met passievrucht en witte chocola

Lees verder
Volgende artikel
kaashapjes met koffie en honing
  • Borrel
  • Feestdagen

Oud & Nieuw: kaashapjes met honing en koffie

Lees verder
Ook heel lekker
Midden-Oosterse borrelplank1
Lees verder
  • Borrel
  • Feestdagen

Midden-Oosterse borrelplank

Pavlova met sinaasappel, kaneel en maple syrup1
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Pavlova met sinaasappel, kaneel en maple syrup

holiday platter 4
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Feestdagen

Holiday platter

de beste gebakken aardappels ooit
Lees verder
  • Avondeten
  • Feestdagen
  • Vegetarisch

De beste gebakken aardappels ooit

stoofperen
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Snelle stoofpeertjes met koffiemascarpone

makkelijk banoffeetaartje
Lees verder
  • Feestdagen
  • Zoet

Makkelijk banoffeetaartje

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons1
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Lunch
  • Vegan
  • Vegetarisch

Mexicaanse Loaded fries met gehakt van champignons

Eggs Benedict3
Lees verder
  • Feestdagen
  • Lunch
  • Ontbijt

Makkelijke Eggs Benedict op croissant

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.