JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood cake chocola delft diner ei foodie fruit gezond groente groenten hotspot hotspots italiaans kaas karamel kerst kerstmis kip koek lunch man mexicaans ontbijt oven pannenkoeken pasta recept rijst soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Total
5
Shares
0
0
5
0
0

Ik ga een bekentenis doen die niet iedereen zal begrijpen. Komt ‘ie: ik word niet zo blij vind dit warme weer als de meeste mensen. Tot een graad of 22 vind ik het nog prima, maar temperaturen daarboven hoeven van mij niet zo. Waarom? Een combinatie van factoren denk ik. Ik word heel moe van warm weer en krijg er snel hoofdpijn door en ik verbrand al als ik alleen maar naar de zon kijk. Ik ben zeg maar een ‘garnaal in disguise’. Als het zo warm is als vandaag ben ik dus ook altijd op zoek naar verkoeling en blijf ik – als dat tenminste mogelijk is – overdag het liefst binnen.

Er zitten natuurlijk ook veel voordelen aan de zomer: lange lichte avonden, lekker hangen op een terrasje tot ‘s avonds laat, veel vrolijke mensen op straat. Die voordelen zie ik echt wel. Maar de bijbehorende warmte hoeft van mij niet. Een zomer met temperaturen tot 25 graden lijkt mij ideaal. Als de temperaturen toch stijgen, zoek ik verkoeling met bijvoorbeeld ijsblokjes van citroensap in een koud glas water of deze heerlijke frozen yoghurt met mango en honing (en zonder suiker). Heerlijk verfrissend, met een fijne mangosmaak. Enjoy!

Wat heb je nodig om een grote bak van deze frozen yoghurt te maken?

* 1 mango, in stukjes gesneden in ingevroren (of een pakje diepvriesmango van de AH)
* 150 ml Griekse yoghurt
* 2 eetlepels honing

Hoe maak je deze heerlijke frozen yoghurt?

Zorg dat je vooraf checkt of je blender sterk genoeg is om bevroren fruit te malen. Als dat mogelijk is, kun je aan de slag! Doe de bevroren mangostukjes in een blender en maal ze fijn. Voeg dan de Griekse yoghurt en de honing toe en blender door totdat het een mooi geheel geworden is. Je kunt eventueel nog meer honing toevoegen als je het ijs zoeter wilt hebben. Meteen opdienen met een blaadje munt.

frozen yoghurt met mango

0
0
5
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Gerelateerde onderwerpen
  • ijs
  • mango
  • yoghurt
Vorige artikel
  • Avondeten

Gepofte zoete aardappel (uit Uit Paulines keuken)

Lees verder
Volgende artikel
  • Zoet

Cheesecake van dulce de leche

Lees verder
Ook heel lekker
Pavlova met sinaasappel, kaneel en maple syrup1
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Pavlova met sinaasappel, kaneel en maple syrup

stoofperen
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Snelle stoofpeertjes met koffiemascarpone

toetje met mango en bitterkoekjes
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Toetje met mango en bitterkoekjes

kaneelbroodjes cinnamon rolls
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Goddelijke kaneelbroodjes

Eton mess
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Eton mess met in balsamico gemarineerde aardbeien

Kaiserschmarrn met chocolade en bloedsinaasappelsiroop
Lees verder
  • Dessert
  • Lunch
  • Ontbijt

Kaiserschmarrn met chocolade en bloedsinaasappelsiroop – SwiepSwapSwoep

semifreddo met granaatappel en witte chocola
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Semifreddo met passievrucht en witte chocola

witte chocoladecheesecake met speculaas en kersen
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen

Witte chocoladecheesecake met speculaas en kersen #swiepswoepswap

1 reactie
  1. Natalia Bos schreef:
    13 juni 2015 om 8:48 am

    Ik ben dol op mango))

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JE BOEKT EEN FOTOGRAAF EN JE KRIJGT.... 74 10
MIJN MISSIE: NIET AFKNAPPEN ๐Ÿ™Œโ  113 10
JE BENT ZELF EEN GROTE KOEK ๐Ÿ˜ƒ (recept in caption)โ  136 13
HUILEND NAAR HUIS ๐Ÿ™ƒโ  227 9
MUST TRY (ook als je geen fan bent van aubergine ๐Ÿ’œ)โ  114 6
DE MEEST GESTELDE VRAAG in mijn DM is: wat voor X gebruik je? 57 10
JoorKitchen
Foodcontent, -fotografie en receptontwikkeling

Input your search keywords and press Enter.