JoorKitchen
  • Home
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Borrel
    • Zoet
    • Drankjes
    • Vegetarisch
    • Feestdagen
  • Hotspots
    • Delft
    • Den Haag
    • Rotterdam
    • Antwerpen
    • Overig
  • Receptenindex
  • Over JoorKitchen
  • Samenwerken met JoorKitchen
Tags
aardappel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man mozzarella ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Borrel
    • Zoet
    • Drankjes
    • Vegetarisch
    • Feestdagen
  • Hotspots
    • Delft
    • Den Haag
    • Rotterdam
    • Antwerpen
    • Overig
  • Receptenindex
  • Over JoorKitchen
  • Samenwerken met JoorKitchen
3K
2K
3K
borrelplank a la Susan Aretz
  • Avondeten
  • Borrel
  • Feestdagen

Swiepswoepswap: vegetarische borrelplank a la Susan Aretz

  • 30 september 2020
  • Geen reacties
Total
6
Shares
1
0
5
0
0

Tijd voor een nieuwe #swiepswoepswap! En deze is op de valreep. Maar, dan krijg je ook wat. Ik heb namelijk vandaag voor jullie een fantastische vegetarische borrelplank samen gesteld met recepten van Susan Aretz. Je weet wel, de borrelkoningin van de foodies 🙂

Het leek me niet meer dan logisch dan iets te doen met borrelen. Want dat is waar Susan bekend om staat en waar haar laatste boek zelfs over gaat. En op haar site vind je meer dan voldoende voorbeelden van heerlijke borrelgerechten, borrelplanken en feesthapjes. En omdat dit de #swiepswoepswap is, besloot ik een kleine twist te geven aan de recepten die ik uitkoos. Ik ben namelijk zelf gek op borrelplanken: zoals deze luxe borrelplank!

borrelplank a la Susan Aretz

Ik deed deze twist iets anders dan hij eigenlijk bedoeld is bij de #swiepswoepswap.. Ik besloot om niet een recept aan te passen, maar om meerdere recepten bij elkaar te pakken voor een heerlijk veelzijdige en bij elkaar passende, vegetarische borrelplank. Zo koos ik voor camembert uit de oven, kaassoesjes,, kruidenboter en heerlijk brood. En in alle gerechten voegde ik eenzelfde ingrediënt toe: peccorino. Als er een andere kaas inzat, verving ik deze voor mijn favoriete schapenkaas.

Welke recepten gebruikte ik voor deze heerlijke, vegetarische borrelplank?

Ik koos voor drie recepten van de website van Susan. Dat waren:

Italiaanse kruidenboter

Kaassoesjes

Camembert uit de oven

Bij zowel de kaassoesjes als de kruidenboter verving ik de Parmezaanse kaas voor peccorinokaas. En dat was vooral een klein beetje eigenbelang, want ik mag niet alle Parmezaanse kaas maar wel alle peccorino #zwanger. Erbij serveerde ik lekker brood en de rest van de bramencompote die je ook op Susans site vindt. Superlekker!

Borrelplank a la Susan Aretz

Ben je dus nog op zoek naar een heerlijke borrelplank zonder vlees, maar met heerlijke, unieke smaken? Zoek dan deze recepten bij elkaar en maak deze fijne borrelplank. Succes gegarandeerd!

1
0
5
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
Vega ragú met Pulled Oats
  • Avondeten
  • Vegetarisch

Vega ragú met Pulled Oats

  • 15 september 2020
Lees verder
Volgende artikel
witte chocoladecheesecake met speculaas en kersen
  • Dessert
  • Feestdagen

Witte chocoladecheesecake met speculaas en kersen #swiepswoepswap

  • 2 december 2020
Lees verder

Schrijf je in!

Snel nieuwe recepten ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ook lekker:
bloemkoolsoep
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Bloemkoolsoep (van geroosterde bloemkool)

  • 7 januari 2021
kaashapjes met koffie en honing
Lees verder
  • Borrel
  • Feestdagen

Oud & Nieuw: kaashapjes met honing en koffie

  • 30 december 2020
bruschetta met geitenkaas
Lees verder
  • Borrel
  • Feestdagen

Bruschetta met geitenkaas

  • 29 december 2020
semifreddo met granaatappel en witte chocola
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Semifreddo met passievrucht en witte chocola

  • 24 december 2020
Zelfgemaakte chocolademelk
Lees verder
  • Drankjes
  • Feestdagen
  • Zoet

Zelfgemaakte chocolademelk

  • 21 december 2020
Strudel met Pulled Oats en tomatenjam
Lees verder
  • Avondeten
  • Feestdagen
  • Vegetarisch

Vegan strudel met Pulled Oats en tomatenjam

  • 15 december 2020
witte chocoladecheesecake met speculaas en kersen
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen

Witte chocoladecheesecake met speculaas en kersen #swiepswoepswap

  • 2 december 2020
Vega ragú met Pulled Oats
Lees verder
  • Avondeten
  • Vegetarisch

Vega ragú met Pulled Oats

  • 15 september 2020

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HOE GAAT HET MET JULLIE?  Zitten jullie ook net als ik onder een kleedje op de bank met een kop warme koffie, thee of chocolademelk, iets lekkers en een filmpje (of in ons geval: 1 van de 2 dames op schoot)? 🙂⁠ 69 15
BACK IN BUSINESS  Het is zover. Mijn zwangerschapsverlof is bijna over 😊 Officieel  eindigt mn verlof aanstaande maandag, maar nu de kinderdagverblijven nog dicht zijn de komende tijd ben ik stilzwijgend al een week of 2 wat dingen aan het oppakken. Ik sprokkel hier en daar wat uurtjes als de dames slapen 😊🙈⁠ 171 26
TIJD VOOR SOEP!  Koud is het hè! Zijn jullie ook zo heerlijk teruggetrokken in huis onder een dekentje? Ik wel! Ik sleep als een soort holbewoner steeds een nieuw kleedje de bank op, waar het nu inmiddels een soort van dekentjeswalhalla is geworden 😁⁠ 158 24
OUD & NIEUW 2020  Op de valreep nog een klein receptje voor tijdens de Oud & Nieuw-feestelijkheden! Want ook al vieren we het allemaal klein dit jaar, dat betekent niet dat je er geen feestje van kunt maken ☺️⁠ 96 18
BORRELHAPJE!  Hebben jullie al een idee wat je met Oud & Nieuw op tafel zet? Ik tip je heel graag dit lekkere hapje met voor ieder wat wils 😁⁠ 146 34
MERRY CHRISTMAS 😁🎅🏻 Lieve allemaal, ik wens jullie mooie, bijzondere en fijne dagen met hopelijk fijn gezelschap. Nog even en dit bijzonder gekke jaar is voorbij en ik hoop van harte dat 2021 op wereldniveau beter zal zijn. Op persoonlijk vlak was 2020 namelijk wel het beste jaar ever 💜⁠ 287 34
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

JoorKitchen
samenwerken@joorkitchen.nl
kvk 71625127
btw-id NL002056164B63
Bank: NL84 RABO 0391 6548 61
BIC: RABONL2U
T.n.v.: Jorie van Tienhoven

Input your search keywords and press Enter.

Deze site maakt gebruik van cookies om jouw gebruikerservaring optimaal te maken. Vind je dat OK? Of wil je meer weten?