PSSSST, HOT HONEY đâ
â
Ja jij đ Nee, deze heerlijkheid die van de honinglepel afdruipt, dat is hot honey En als je dit eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit anders meer. â Over je avo-sandwich, over ei, over vlees, over van alles en nog wat. Deze ‘hete honing’ wordt jouw nieuwe favo dipsaus, drizzle-finish en garnering. Echt waar. â Probeer ‘m bijvoorbeeld eens over deze plaattaart of over deze pita’s met krokante aubergine.
â
En check hieronder eens hoe makkelijk dit te maken is!â
Wat heb je nodig voor 1 potje hot honey?
200 ml honingâ
2 teentjes knoflookâ
2 theelepels chilivlokkenâ
1 eetlepel wittewijnazijnâ
snufje zoutâ
Hoe maak je deze heerlijke honing?
- Snijd de knoflookteentjes in dunne schijfjes en doe ze samen met de honing en de chilivlokken in een steelpannetje. â
- Verwarm op laag vuur totdat de honing begint te borrelen. Zet dan het vuur zo laag mogelijk en laat nog een minuut of 5 zachtjes borrelen. â
- Haal vervolgen van het vuur af en roer de wittewijnazijn en het snufje zout erdoor. Giet in een klein (schoon!) potje en laat afkoelen. â
- Je kunt de hot honey na afkoelen meteen gebruiken Ăłf nog een tijd laten staan zodat de smaken extra in kunnen trekken. â
0 reacties