JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood cake chocola delft diner ei foodie fruit gezond groente groenten hotspot hotspots italiaans kaas karamel kerst kerstmis kip koek lunch man mexicaans ontbijt oven pannenkoeken pasta recept rijst soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
  • Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
hot honey 1
Total
1
Shares
0
0
1
0
0

PSSSST, HOT HONEY 😍⁠
⁠
Ja jij 😉 Nee, deze heerlijkheid die van de honinglepel afdruipt, dat is hot honey En als je dit eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit anders meer. ⁠ Over je avo-sandwich, over ei, over vlees, over van alles en nog wat. Deze ‘hete honing’ wordt jouw nieuwe favo dipsaus, drizzle-finish en garnering. Echt waar. ⁠ Probeer ‘m bijvoorbeeld eens over deze plaattaart of over deze pita’s met krokante aubergine.
⁠
En check hieronder eens hoe makkelijk dit te maken is!⁠

hot honey 1

Wat heb je nodig voor 1 potje hot honey?

200 ml honing⁠
2 teentjes knoflook⁠
2 theelepels chilivlokken⁠
1 eetlepel wittewijnazijn⁠
snufje zout⁠

hot honey 2

Hoe maak je deze heerlijke honing?

  1. Snijd de knoflookteentjes in dunne schijfjes en doe ze samen met de honing en de chilivlokken in een steelpannetje. ⁠
  2. Verwarm op laag vuur totdat de honing begint te borrelen. Zet dan het vuur zo laag mogelijk en laat nog een minuut of 5 zachtjes borrelen. ⁠
  3. Haal vervolgen van het vuur af en roer de wittewijnazijn en het snufje zout erdoor. Giet in een klein (schoon!) potje en laat afkoelen. ⁠
  4. Je kunt de hot honey na afkoelen meteen gebruiken óf nog een tijd laten staan zodat de smaken extra in kunnen trekken. ⁠
hot honey 3
0
0
1
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
Simpele tomatensalade met burrata1
  • Lunch
  • Vegetarisch

Simpele tomatensalade met burrata

Lees verder
Volgende artikel
snelle lunch met geroosterde druiven
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Snelle lunch met geroosterde druiven

Lees verder
Ook heel lekker
Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Pita’s met krokant gebakken aubergine en sriracharoom

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt

Speltwafels met spinazie, pesto en gerookte zalm

salade met halloumi in hot honey1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Salade met halloumi in hot honey

Romige gnochi met pesto en spinazie1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Vegetarisch

Romige gnocchi met pesto en spinazie

Naan met kip, avocado en zoetzure ui1
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch

Naan met kip, avocado en zoetzure ui

snelle lunch met geroosterde druiven
Lees verder
  • Avondeten
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Vegetarisch

Snelle lunch met geroosterde druiven

Simpele tomatensalade met burrata1
Lees verder
  • Lunch
  • Vegetarisch

Simpele tomatensalade met burrata

snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes
Lees verder
  • Avondeten
  • Fast food, fast shoot
  • Lunch
  • Vegetarisch

Snelle gnocchi met ricotta en venkelzaadjes

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KNOFLOOK-HONINGBAGELS MET EI 🙌⁠ 81 14
JE BOEKT EEN FOTOGRAAF EN JE KRIJGT.... 76 10
MIJN MISSIE: NIET AFKNAPPEN 🙌⁠ 115 10
JE BENT ZELF EEN GROTE KOEK 😃 (recept in caption)⁠ 137 13
HUILEND NAAR HUIS 🙃⁠ 228 9
MUST TRY (ook als je geen fan bent van aubergine 💜)⁠ 115 6
JoorKitchen
Foodcontent, -fotografie en receptontwikkeling

Input your search keywords and press Enter.