JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafรฉ Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafรฉ Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Instagram
Facebook
Pinterest
  • Feestdagen

7x paasrecept voor de paasbrunch

Total
16
Shares
16
0
0
0
0

Tijd voor wat paasinspiratie! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar op de een of andere manier overvalt Pasen me ieder jaar weer. Dit jaar trouwens helemaal, want we zijn tot en met Eerste Paasdag nog op vakantie. Dus aan Pasen doen wijzelf niets dit jaar. Maar dat betekent niet dat er geen paasinspiratie op het blog mag komen te staan! Daarom vandaag 7x een paasrecept voor de paasbrunch. Ik maak daarvoor een combi van recepten op mijn eigen site en recepten die ik voor Brenda Kookt ontwikkelde.

Ik heb trouwens hard zitten studeren op welk recept ikzelf het lekkerst vind, maar ik kom er niet uit! Ik twijfel tussen 3 en 7, maar 4 en 2 zijn ook heel erg lekker en 1 is toch wel heel erg bijzonder… Ik kom er niet uit! Jullie wel?

paasrecept

Paasrecept 1: gevulde zoete aardappels met ei

Dit bijzondere ontbijt- en lunchgerecht is echt een feestje op tafel. Weer eens iets anders dan anders en superlekker! Je weet echt niet wat je meemaakt ๐Ÿ™‚ Heerlijke Mexicaanse smaken die over elkaar heenbuitelen en een combinatie van texturen waar iedereen blij van zal worden. Kortom, deze wil je maken en het recept vind je hier!

paasreceptwentelteefjes

Paasrecept 2: wentelteefjes van paasstol

Makkelijk, simpel en ideaal om je paasstol mee op te maken, dat zijn deze wentelteefjes! In een mum van tijd op tafel, heerlijk zoet en lekker en echt de manier om van je overtollige paasstol af te komen. Dus twijfel niet en maak deze wentelteefjes!

wentelteefjeskwarkbolletjes

Recept voor Pasen 3: kwarkbolletjes met lemoncurd

Bij het zien van deze kwarkbolletjes loopt het water me al in de mond, zo lekker zijn deze! Een soort zachte, zoete scones die je heel eenvoudig zelf maakt. En combineer je ze met lemoncurd, dan weet je helemaal niet wat je meemaakt. Snel proberen dus! Je vindt het recept via deze link!

kwarkbolletjespaasrecept

Recept voor de paasbrunch 4: gevulde paaseieren

Toen ik deze eitjes bedacht en maakte, was ik er meteen van overtuigd dat dit echte winnaars zouden zijn. En dat zijn het ook! Het resultaat is het priegelwerk ook zeker waard, want wat een leuke eitjes krijg je ervoor terug! Gegarandeerd een groot succes bij de paasbrunch, dat beloof ik je! Overtuigd? Je vindt hier het recept!

paasreceptpaasrecept

Paasrecept 5: de lekkerste omelet ever

Bij Pasen horen eieren, daar kun je niet omheen. En deze omelet is dan echt wat je op tafel wil zetten. Zo makkelijk, maar dankzij een heel eenvoudig trucje wordt deze omelet echt de allerlekkerste omelet die je ooit geproefd hebt. Echt waar, I kid you not! Maken dus en wel via deze link!

paasreceptpaasrecept

Paasrecept 6: gevulde eieren

Toen Brenda me vroeg of ik 5 verschillende vullingen voor gevulde eitjes wilde bedenken, dacht ik dat ik dat wel even zo doen. Mooi niet dus! Dat bleek nog een heel werkje. Het eindresultaat is er gelukkig wel naar en je vindt tussen de vullingen echt voor ieder wat wils. Dus kijk snel of de vulling van jouw keuze er tussenzit!

paasreceptpaasrecept

Paasrecept 7: cheesecake in cakevorm

Ik was in een heel creatieve bui toen ik de cheesecakecake uit dit recept bedacht. Want waarom zou je cheesecake altijd in een ronde vorm maken? Dat hoeft helemaal niet! En in deze cakevorm zet je ‘m ook nog eens makkelijk op de paastafel. Ideaal dus. Helemaal als je bedenkt dat deze romige cheesecake niet alleen bosbessen in de vulling heeft, maar ook een heerlijk kruimige topping. Superlekker en een waardige afsluiter van je paasbrunch! Zoek dus niet verder en maak ‘m volgens dit recept!

paasrecept

16
0
0
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
lobsterrolls
  • Avondeten
  • Lunch

Lobsterrolls JoorKitchen-style

Lees verder
Volgende artikel
Oosterse zalm met asperges
  • Avondeten
  • Ontdekt!

Oosterse zalm met asperges

Lees verder
Ook heel lekker
Eggs Benedict3
Lees verder
  • Feestdagen
  • Lunch
  • Ontbijt

Makkelijke Eggs Benedict op croissant

Cake met oliebollen en pretzels
Lees verder
  • Feestdagen
  • Zoet

Cake met oliebollen en pretzels

Snelle chocolademousse met Amarula1
Lees verder
  • Feestdagen
  • Zoet

Snelle chocolademousse met Amarula

toetje met mango en bitterkoekjes
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Toetje met mango en bitterkoekjes

Makkelijke tulband1
Lees verder
  • Feestdagen
  • Zoet

Makkelijke tulband

levain cookies 1
Lees verder
  • Feestdagen
  • Zoet

Levain cookies voor Sinterklaas uit Zoet Deeg

ontbijtplank voor de feesrdagen
Lees verder
  • Feestdagen
  • Lunch
  • Ontbijt

Ontbijtplank voor de feestdagen

Babka met aardbeienjam en chocoladepasta 2
Lees verder
  • Feestdagen
  • Lunch
  • Ontbijt
  • Zoet

Babka met aardbeienjam en chocoladepasta

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
GOEIEMORGEN ๐Ÿ™Œ โ 
TIP VOOR VANAVOND ๐Ÿ™Œโ 
ZOMER OP JE BORD! | De zomer is nog niet voorbij. Vanaf morgen barsten de hoge temperaturen weer los ๐Ÿ™Œ Tijd dus voor de zomerste salade van alle salades! โ 
TIJD VOOR IJS ๐Ÿฆ | De mussen kletteren weer van het dak de komende week ๐Ÿฅต Tijd dus voor makkelijk te maken ijs waar je een heerlijke kik van krijgt ๐Ÿ™Œ
KOM KOM KOMKOMMERSALADE โ 
ZIJN JULLIE AL GESMOLTEN ๐Ÿ˜Ž? โ 
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.