JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
Tags
aardappel appel avocado bakken borrel brood burger cake chocola delft diner ei foodie fruit garnalen geitenkaas gezond groente groenten hotspot hotspots kaas kerst kip koek kookboek lunch man ontbijt oven pasta recept rijst smoothie soep taart toetje tomaat tomaten tortilla vega vis vlees wortel zoet
4K
2K
4K
JoorKitchen
JoorKitchen
  • Home
  • Portfolio
    • Receptontwikkeling, foodfotografie en receptredactie Brenda Kookt
    • Foodfotografie en productfotografie Chefcookie
    • Horecafotografie eetboetiek Sluis
    • Receptfotografie FoodSisters
    • Horecafotografie Jan en Alleman
    • Receptontwikkeling Love My Salad
    • Horecafotografie Les Gateaux
    • Horecafotografie Anne & Max
    • Horecafotografie Kek
    • Horecafotografie Grandcafé Rijn
    • Receptfotografie Iliada olijfolie
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
    • Foodfotografie
    • Receptontwikkeling
    • Horeca- en locatiefotografie
    • Receptredactie
  • Recepten
    • Receptenindex
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Dessert
    • Kidsfood
    • Vegetarisch
    • Vegan
    • Borrel
    • Drankjes
    • Zoet
    • Feestdagen
  • Over mij
  • Feestdagen

Kerstmenu 4: het vol-groenten-kerstmenu

Total
3
Shares
1
0
2
0
0

Op de site van een pescotarier die bijna vooral vegetarisch eet, kan een echt groentemenu niet ontbreken. Dus het was tijd voor dit kerstmenu groenten! Dit wordt alweer het vierde kerstmenu dat ik in zn geheel op de site zet, inclusief boodschappenlijstje (onderaan deze post!). Je vindt ook al het Italiaanse kerstmenu, een volledig vegetarisch kerstmenu en een supermakkelijk kerstmenu op de site. En nu dit kerstmenu vol groenten!

Ik ben niet zo’n fan van superzware kerstmenu’s, die zijn wat mij betreft alleen maar vervelend. Superzware gerechten die je compleet overdonderen, tafels die compleet volgestouwd worden met eten – ik hou er niet zo van. Liever heb ik enkele goedbereide en smakelijke gerechten die er wel voor zorgen dat je vol zit, maar die niet zorgen voor een blok beton in je maag. Die menu groenten is een echt voorbeeld van een licht, maar smakelijk en bijzonder menu!

crostini's met herfstpaddenstoelen

Voorgerecht: Crostini’s met herfstpaddenstoelen

Je start het menu vol groenten met deze heerlijke crostini’s met lekker veel herfstpaddenstoelen. Op smaak gebracht met knoflook en salie. Na het eten ervan heb je bijna al je dagelijkse benodigde hoeveelheid groenten binnen! Deze lekkere crostini’s vind je hier.

bloemkoolsteaks

Hoofdgerecht: bloemkoolsteaks

Als hoofdgerecht zet je een echte showstopper op tafel: heerlijk krokant gebakken steaks van bloemkool met een zelfgemaakte truffelsaus erbij. Supermakkelijk, heel erg snel klaar en ook nog eens superlekker! Wat wil je nog meer? Deze bijzondere bloemkoolsteaks vind je hier!

munt-doperwtenpuree

Bijgerecht: doperwten-muntpuree

Bij de steaks van bloemkool hoort eet je deze heerlijk zachte en romige puree van doperwten. Nog wat meer groenten in je buik en dankzij de lichte en zachtzoete smaak van deze puree word je geheid vrolijk. De doperwten-muntpuree vind je hier.

groentenchocoladetaart

Nagerecht: chocolade-groententaart

Wat is er leuker dan het menu groenten te eindigen met een taart waarin je ook gewoon nog wat groenten verwerkt? In deze heerlijke chocoladetaart zit niet alleen banaan en avocado, maar ook courgette. En het mooie is, daar proef je helemaal niets van! Deze fijne chocoladetaart vind je hier!

Boodschappenlijsten!

  • De boodschappenlijst voor dit menu voor 4 personen vind je hier: Boodschappenlijst kerstmenu 4 Groentekerstmenu – 4 personen
  • De boodschappenlijst voor dit menu voor 6 personen vind je hier: Boodschappenlijst kerstmenu 4 Groentekerstmenu – 6 personen
1
0
2
0
Share
Pin it
Share
Share
Share
Share
Vorige artikel
pommes duchesse
  • Avondeten
  • Feestdagen

Pommes duchesse van zoete aardappel

Lees verder
Volgende artikel
kerstsalade brie en walnoten
  • Feestdagen

Kerstsalade met brie en chili-pecannoten

Lees verder
Ook heel lekker
Midden-Oosterse borrelplank1
Lees verder
  • Borrel
  • Feestdagen

Midden-Oosterse borrelplank

Pavlova met sinaasappel, kaneel en maple syrup1
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Pavlova met sinaasappel, kaneel en maple syrup

holiday platter 4
Lees verder
  • Avondeten
  • Borrel
  • Feestdagen

Holiday platter

de beste gebakken aardappels ooit
Lees verder
  • Avondeten
  • Feestdagen
  • Vegetarisch

De beste gebakken aardappels ooit

stoofperen
Lees verder
  • Dessert
  • Feestdagen
  • Zoet

Snelle stoofpeertjes met koffiemascarpone

makkelijk banoffeetaartje
Lees verder
  • Feestdagen
  • Zoet

Makkelijk banoffeetaartje

Eggs Benedict3
Lees verder
  • Feestdagen
  • Lunch
  • Ontbijt

Makkelijke Eggs Benedict op croissant

Cake met oliebollen en pretzels
Lees verder
  • Feestdagen
  • Zoet

Cake met oliebollen en pretzels

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating."

Julia Child
JoorKitchen
Over eten, (vega) koken en heel veel lekkers

Input your search keywords and press Enter.